Az USA minden lehetőséget kihasznál az oroszok elleni szankciók terén

Kitekintő
-
  18.08.09 08:45 Külföld

Washington szankciókat vezet be a Szkripal-ügy miatt Oroszország ellen - jelentette be szerdán Heather Nauert amerikai külügyi szóvivő.

20 kapcsolódó hír

Trump Twitter-üzenetében közölte: a világbéke érdekében bünteti Iránt

Magyar Idők
-
  18.08.08 11:28 Gazdaság

Kedden életbe léptek az Irán elleni amerikai szankciók, az erről szóló közleményt Donald Trump elnök írta alá, majd a Fehér Ház helyi idő szerint kedden délután adta ki.

Újabb részlet derült ki a júliusi Trump-Putyin-találkozóról

ATV
-
  18.08.09 10:08 Külföld

Vlagyimir Putyin orosz elnök a helsinki csúcstalálkozón a fegyverzetkorlátozási egyezmények kiterjesztését szorgalmazta Donald Trump amerikai elnöknél - állítja a Politico című lap orosz dokumentumokra hivatkozva.

USA-szankciók Oroszország ellen a mérgezés miatt

HírTV
-
  18.08.09 07:40 Külföld

Az USA szerint az oroszok mérgezték meg Szergej Szkripal és lányát az angliai Salisburyben.

A Szkripal-ügy miatt szankciókat léptet életbe az USA Oroszország ellen

Portfolio
-
  18.08.08 21:36 Gazdaság

Az Egyesült Államok vizsgálata megállapította, hogy az orosz kormány idegméreggel támadta meg korábbi ügynökét és annak lányát Nagy-Britanniában - jelentette be Heather Nauert, a Külügyminisztérium szóvivője. Az Egyesült Államok...

Újabb oroszellenes szankciókat vezet be Washington

Mandiner
-
  18.08.09 07:06 Külföld

Az amerikai kormány ezúttal a Szkripal-ügy miatt megy neki az oroszoknak, akár az Aeroflot-gépeket is kitiltanák az Egyesült Államokból. Mégsem olyan egyszerű az orosz-amerikai viszony javítása?

Washington szankcionálja Oroszországot az angliai mérgezéses esetek miatt

Propeller
-
  18.08.09 06:10 Külföld

Washington szankciókat vezet be a Szkripal-ügy miatt Oroszország ellen – jelentette be szerdán Heather Nauert amerikai külügyi szóvivő. Közleményében hangsúlyozta: az Egyesült Államok megállapította, hogy Oroszország használt ideggázt az idén tavasszal a volt orosz kettős ügynök, Szergej Szkripal és a lánya megmérgezésekor az angliai…

Trump emeli a tétet, újabb front a kereskedelmi háborúban

HVG
-
  18.08.07 15:35 Külföld

Minden korábbinál élesebb fenyegetést küldött a világ országainak Donald Trump, miután visszaállította az Irán elleni amerikai gazdasági szankciókat „Aki kereskedik Iránnal, nem kereskedhet az USA-val” – írta egy Twitter-üzenetben. Már vannak vállalatok, amelyek engedtek Trumpnak.

Iráni szankciók

NRGreport
-
  18.08.08 08:24 Gazdaság

2018. augusztus 7-én az Amerikai Egyesült Államok három év után újra gazdasági szankciókat vezet be Iránnal szemben. Donald Trump amerikai elnök még májusban jelentette be az intézkedés-csomagot, melynek első szakasza kedden lép életbe, három hónapos türelmi idővel.

Célba ért Trump Putyinhoz intézett levele

Napi
-
  18.08.08 20:09 Külföld

Donald Trump amerikai elnök Vlagyimir Putyin orosz vezetőhöz intézett levelét diplomáciai csatornákon eljuttatták az orosz félhez, de a Kreml még nem ismerkedett meg annak tartalmával - jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő szerdán Moszkvában.

Nem vicc: különmegbízottnak nevezte ki Steven Segalt az orosz külügyminisztérium

Biztonságpiac
-
  18.08.08 07:57 Külföld

Humanitárius ügyekben közvetítő különmegbízott lesz Oroszország és az Egyesült Államok között Steven Seagal volt hollywoodi színész – közölte az orosz külügyminisztérium. A 66 éves Seagal, aki 2016-ban orosz állampolgárságot kapott, tevékenységét a kulturális és a művészetek terén való együttműködés, valamint a nyilvánossággal és az…

Washington szankcionálja Oroszországot a Szkripal-ügy miatt

VS
-
  18.08.09 08:34 Külföld

Három hónap múlva szigorodnak a szankciók, ha az oroszok nem adnak megfelelő választ.

Szkripal-ügy: Amerika szankcionálja az oroszokat a mérgezéses eset miatt

Dehir
-
  18.08.09 06:44 Megyei

Washington - Az is elképzelhető, hogy a szankciók második köre egyúttal a diplomáciai kapcsolatok alacsonyabb szintre szállítását hozza magával.

Az Egyesült Államok ezúttal a Szkripal-ügy miatt szankcionálja Oroszországot

Index
-
  18.08.08 23:40 Külföld

Itt a legújabb bünti, az Egyesült Államok sajnos mindig talál okot az orosz szankciókra.

Közgazdász: Iránnak nem jelentenek komoly „ütést” az amerikai szankciók

OrientPress
-
  18.08.08 13:00 Külföld

Irán gazdaságának nem jelentenek komoly „ütést” az Amerikai Egyesült Államok által hétfőn életbe léptetett gazdasági szankciók, hiszen az nincs benne a perzsa ország három legfontosabb kereskedelmi partnere között ‒ mondta Németh Dávid közgazdász szerdán az M1 aktuális csatornán.