Az utolsó pillanatban törölt több budapesti járatot is a Ryanair

Portfolio
-
  18.07.29 15:03 Gazdaság

Előzetes tájékoztatás nélkül törölte három Budapestről induló járatát a Ryanair a hétvégén: szombaton a római és a londoni, majd a vasárnap reggeli londoni járat sem repült, ráadásul a szombat 13 óra 15 perckor induló londoni...

8 kapcsolódó hír

Tovább gyűrűzik a Ryanair-botrány: újabb járatokat töröltek

ATV
-
  18.07.29 16:41 Belföld

Újabb járatait törölte a Ryanair- írja egy olvasójára hivatkozva a hvg.hu. A lap szerint szombaton a római és londoni járatát törölte az ír légitársaság.

Újabb botrány: most a Wizzairre akadtak ki a magyarok a londoni Luton reptéren

Propeller
-
  18.07.29 21:13 Külföld

Hangosan fütyültek és fújoltak az utasok a londoni Luton repülőtéren, miután a Wizz Air törölte Debrecenbe tartó járatát pénteken. Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI Az RTL Híradó egyik nézője készítette azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy több százan várakoztak arra, hogy felszálljon a gépük, de hiába. Az utasok szerint a fapados légitársaság nem

Csak nem tud kikászálódni a csávából a Ryanair – több Budapestről induló járatát is törölte

HVG
-
  18.07.29 12:19 Gazdaság

Olvasónk azt mesélte, két Budapestről induló járatát is törölte szombaton a Ryanair, de a vasárnap reggeli Budapestről London Stanstedre tartó gépe sem indult az ír fapados cégnek. Az esetet a Budapest Airport is megerősítette lapunknak, a Ryanair londoni bázisán uralkodó időjárási okra hivatkozik, ami miatt egyéb késések és járattörlések is…

Újabb fejezetéhez ért a Ryanair-botrány

24
-
  18.07.29 14:32 Külföld

Az utasok erről semmilyen előzetes tájékoztatást nem kaptak.

Megint káosz volt a Ryanair miatt Ferihegyen

NLCafé
-
  18.07.29 14:05 Időjárás

Szombaton és vasárnap három Budapestről induló járatát törölte a fapados légitársaság. Állítólag a kritikus időjárás volt az ok, az utasok viszont semmilyen előzetes tájékoztatást nem kaptak, teljes volt a káosz.

Sorra törli budapesti járatait a Ryanair - káosz Ferihegyen

Napi
-
  18.07.29 13:07 Időjárás

Rengeteg ideges és síró ember volt, és teljes fejetlenség - állítja a hvg.hu - volt a ferihegyi repülőtéren miután szombaton és vasárnap is több járatát törölte a Ryanair. A légitársaság azt közölte, a londoni Stansted reptéren uralkodó kritikus időjárás volt a járattörlések oka.

Újra kiakadtak az utasok a Ryanairre, sokan elsírták magukat

Ripost
-
  18.07.29 20:00 Belföld

Előzetes tájékoztatás nélkül törölte három Budapestről induló járatát a Ryanair, ráadásul az egyikről már jóval a tervezett indulás után derült csak ki, hogy fel sem fog szállni.

Síró emberek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren – megint botrány a Ryanair miatt

Blikk
-
  18.07.29 13:34 Belföld

Ideges, síró emberekről számolt be a hvg.hu egyik olvasója – a szomorú jelenetek a i Liszt Ferenc Repülőtéren játszódtak le, ahol megint a Ryanair miatt állt a bál.