Nincs elég ember, később viszik el a szelektív hulladékot a kerületben

Ittlakunk
-
  18.07.20 11:39 Budapest 18. ker

Megkerestük a szolgáltatót, ahol azt a választ kaptuk, hogy „ideiglenes munkaerőhiány miatt” a XVIII. kerület egyes részein a lakossági szeletív hulladék begyűjtést késve tudják elvégezni.Az esetlegesen elmaradt ürítések pótlását július 21-én, szombaton végzi el a társaság. Az FKF azt kéri, hogy a teli szelektív kukákat hagyjátok az ingatlanok előt

2 kapcsolódó hír

Nincs elég ember, később viszik el a szelektív hulladékot Csepelen

Ittlakunk
-
  18.07.20 11:39 Budapest 21. ker

Megkerestük a szolgáltatót, ahol azt a választ kaptuk, hogy „ideiglenes munkaerőhiány miatt” Csepel egyes részein a lakossági szeletív hulladék begyűjtést késve tudják elvégezni.Az esetlegesen elmaradt ürítések pótlását július 21-én, szombaton végzi el a társaság. Az FKF azt kéri, hogy a teli szelektív kukákat hagyjátok az ingatlanok előtt. 

Nincs elég ember: később viszik el a szelektív hulladékot Óbuda egyes részein

Ittlakunk
-
  18.07.20 16:30 Budapest 03. ker

„Ideiglenes munkaerőhiány miatt” a III. kerület egyes részein a lakossági szeletív hulladék begyűjtést késve tudja elvégezni az FKF - írta az ittlakunk.hu kérdésére a szolgáltató.Az esetlegesen elmaradt ürítések pótlását július 21-én, szombaton végzi el a társaság. Az FKF azt kéri, hogy a teli szelektív kukákat hagyjátok az ingatlanok előtt.