Gázolt a vonat a Balatonnál

Híradó
-
  18.07.12 19:22 Baleset-bűnügy

Balatonmáriafürdő és Balatonfenyves között este fél kilencre fejezték be a gázolás utáni hatósági intézkedéseket, újraindult a vonatforgalom. A menetrendszerű vonatközlekedés fokozatosan áll helyre. Az esti órákban a dél-balatoni vonalon utazók még hosszabb menetidővel számoljanak – tudatta csütörtökön este a MÁV.

8 kapcsolódó hír

Gázolás miatt jelentős késések a dél-balatoni vasútvonalon

HírTV
-
  18.07.12 19:58 Baleset-bűnügy

Gázolás miatt jelentős, 60 perces késésre kell számítaniuk a dél-balatoni vasútvonalon utazóknak csütörtök este – közölte a Mávinform sajtóügyeletese.

Gázolt a tapolca-pécsi vonat, órás késés is lehet a dél-balatoni vonalon

Propeller
-
  18.07.12 20:24 Belföld

Gázolás miatt jelentős, 60 perces késésre kell számítaniuk a dél-balatoni vasútvonalon utazóknak csütörtök este – közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel. Kavalecz Imre tájékoztatása szerint a Tapolcáról Pécsre tartó vonat Balatonmáriafürdő és Balatonfenyves között elgázolt egy embert. Fotó: pixabay.com CCO A baleseti…

Embert gázolt egy vonat a dél-balatoni vonalon

ATV
-
  18.07.12 20:15 Belföld

Gázolás miatt jelentős, 60 perces késésre kell számítaniuk a dél-balatoni vasútvonalon utazóknak csütörtök este - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

Embert gázolt a vonat a Balatonnál, késnek a vonatok

HVG
-
  18.07.12 19:45 Baleset-bűnügy

Balatonmáriafürdő és Balatonfenyves között gázolt el egy embert a vonat, a dél-balatoni vonalon 60 perces késésekkel kell számolni.

Ismét gázolt a vonat Gárdony és Ódinnyés között

Feol
-
  18.07.13 19:11 Megyei

Pénteken este fél hétkor elgázolt egy embert a vonat, a vizsgálat ideje alatt a szerelvények csak az egyik vágányon közlekedhetnek, késésekre kell számítani.

Gázolás miatt késnek a vonatok a dél-balatoni vonalon

Origo
-
  18.07.12 19:56 Belföld

Jelenleg szünetel a vonatközlekedés Balatonmáriafürdő és Balatonfenyves között.

Embert gázolt a vonat a dél-balatoni vonalon, késnek a járatok (mti)

hírbalaton
-
  18.07.12 18:36 Baleset-bűnügy

Balatonmáriafürdő és Balatonfenyves között gázolt el egy embert a vonat, a dél-balatoni vonalon 60 perces késésekkel kell számolni csütörtök este – közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.   Kavalecz Imre tájékoztatása szerint a Tapolcáról Pécsre tartó vonat Balatonmáriafürdő és Balatonfenyves között elgázolt egy embert. A baleseti…

Akár egy órát is késhetnek a vonatok a Balatonnál

Csodálatos Balaton
-
  18.07.12 18:28 Utazás

60 perces késésre is számíthatnak a dél-balatoni vasútvonalon utazóknak csütörtök este. Gázolás miatt a helyszínelés idejére lezárták a vasúti pályát.