Augusztusban lesz Magyarország egyik legnagyobb boros rendezvénye

ProfitLine
-
  18.07.13 06:30 Gazdaság 

Magyarország egyik legnagyobb boros rendezvényét, a résztvevők számát tekintve a legnagyobb dzsesszfesztiválját, a Debreceni Bor- és Jazznapokat augusztus 2.-és 5. között rendezik meg a Nagyerdőben, a Békás-tó környékén - közölték a szervezők csütörtökön sajtótájékoztatón.

6 kapcsolódó hír

Bor- és Jazznapok a Nagyerdőn

Debmedia
-
  18.07.12 15:57 Megyei 

Magyarország egyik legnagyobb boros rendezvényét, a résztvevők számát tekintve a legnagyobb dzsesszfesztiválját, a Debreceni Bor- és Jazznapokat  augusztus 2.-és 5. között rendezik meg a Nagyerdőn, a Békás-tó környékén – közölték a szervezők csütörtökön sajtótájékoztatón. Komolay Szabolcs  alpolgármester a város “egyik legnagyobb…

Bor- és Jazznapok Debrecenben

Turizmus
-
  18.07.12 15:39 Utazás 

Augusztus 2. és 5. között rendezik meg Magyarország egyik legnagyobb boros rendezvényét és a résztvevők számát tekintve legnagyobb dzsesszfesztiválját, a Debreceni Bor- és Jazznapokat a Nagyerdőben.

69 borászat, 42 koncert a Debreceni Bor- és Jazznapokon

Dehir
-
  18.07.12 14:40 Megyei 

Debrecen - 19 borvidék, 69 borászat, 42 koncert, összesen 161 magyar és külföldi muzsikus. Három hét múlva lesz a Debreceni Bor- és Jazznapok.

Az idén is lesznek bor- és dzsessznapok a debreceni Nagyerdőben

Haon
-
  18.07.12 14:18 Megyei 

Magyarország egyik legnagyobb boros rendezvényét, a résztvevők számát tekintve a legnagyobb dzsesszfesztiválját, a Debreceni Bor- és Jazznapokat augusztus 2.-és 5. között rendezik meg a Nagyerdőben, a Békás- közölték a szervezők csütörtökön sajtótájékoztatón.

Az idén is lesznek bor- és dzsessznapok a debreceni Nagyerdőn

Debreceni Nap
-
  18.07.12 13:45 Recept 

Magyarország egyik legnagyobb boros rendezvényét, a résztvevők számát tekintve a legnagyobb dzsesszfesztiválját, a Debreceni Bor- és Jazznapokat augusztus 2.-és 5. között rendezik meg a Nagyerdőben, a Békás-tó környékén – közölték a szervezők csütörtökön sajtótájékoztatón. Komolay Szabolcs, Debrecen kulturális alpolgármestere a város…