Megéri elektromos autót venni

MMonline
-
  18.07.11 14:08 Gazdaság 

Költségek tekintetében az elektromos autók ma már több európai országban is versenyképes alternatívái a benzin- és dízelüzemű járműveknek – derül ki a LeasePlan elemzéséből. A 21 európai országot érintő kutatásból kiderül, hogy Magyarországon a legalacsonyabb az elektromos autók havi átlagos fenntartási költsége, és nálunk nem…

3 kapcsolódó hír

Magyarországon a legolcsóbb elektromos autót fenntartani

autopro
-
  18.07.11 15:33 Autó-motor 

Most már tényleg megéri elektromos autót venni a LeasePlan szerint. A cég frissen kiadott, éves Car Cost Index elemzése szerint költségek tekintetében az elektromos autók ma már több európai országban is versenyképes alternatívái a benzin- és dízelüzemű járműveknek.

Magyarországon a legolcsóbb elektromos autót tartani

Piac és Profit
-
  18.07.11 16:09 Gazdaság 

Az elektromos autók ma már több európai országban is versenyképes alternatívái a benzin- és dízelüzemű járműveknek. A 21 európai országot érintő kutatásból kiderül, hogy Magyarországon a legalacsonyabb az elektromos autók havi átlagos fenntartási költsége.

Most már tényleg megéri elektromos autót venni

Formula
-
  18.07.11 12:24 Autó-motor 

A LeasePlan flottakezelő cég frissen kiadott, éves Car Cost Index elemzése szerint költségek tekintetében az elektromos autók ma már több európai országban is versenyképes alternatívái a benzin- és dízelüzemű járműveknek.