11 évet kapott jogerősen a lúgos támadással vádolt orvos

Magyar Idők
-
  18.07.12 14:18 Baleset-bűnügy

Tizenegy év szabadságvesztésre ítélte és végleg eltiltotta orvosi hivatásától a Kúria csütörtökön kihirdetett jogerős ítéletében azt a férfit, aki 2013-ban elkábította volt barátnőjét és altestére lúgot öntött, maradandó, életveszélyes sérüléseket okozva ezzel.

9 kapcsolódó hír

Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték a petesejtjeit árusító nőt

Propeller
-
  18.07.11 23:49 Baleset-bűnügy

Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték a petesejtjeit meddő nőknek mesterséges megtermékenyítés céljából árusító nőt, vádlott-társai, akik a petesejteket megvásárolták, megrovást kaptak a Fővárosi Törvényszék szerdán kihirdetett elsőfokú ítélete szerint. A törvényszék az MTI-hez eljuttatott közleményében emlékeztetett: a vádirat…

Felfüggesztett börtönt kapott a petesejtjeit áruló budapesti nő

ATV
-
  18.07.11 19:03 Baleset-bűnügy

Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték a petesejtjeit meddő nőknek mesterséges megtermékenyítés céljából árusító nőt, vádlott-társai, akik a petesejteket megvásárolták, megrovást kaptak a Fővárosi Törvényszék szerdán kihirdetett elsőfokú ítélete szerint.

Elítélték a petesejtjeit árusító nőt

Jogászvilág
-
  18.07.12 09:02 Baleset-bűnügy

Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték a petesejtjeit meddő nőknek mesterséges megtermékenyítés céljából árusító nőt, vádlott-társai, akik a petesejteket megvásárolták, megrovást kaptak a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítélete szerint.

Miért pont 11 évet kapott a lúgos orvos?

Zoom
-
  18.07.12 16:03 Baleset-bűnügy

A bíróság külön is felrótta a barátnőjét elkábító, majd a nő nemi szervét lúggal leöntő orvosnak, hogy tettét orvosi tudásával visszaélve, orvosi esküjét megszegve követte el. De volt még más indok is.

Felfüggesztettet kapott a petesejtjeit árusító nő

MedicalOnline
-
  18.07.12 05:51 Külföld

Vádlott-társai, akik a petesejteket megvásárolták, megrovást kaptak a Fővárosi Törvényszék szerdán kihirdetett elsőfokú ítélete szerint.

Hihetetlen, ez történt a magyar nővel, mert eladta a petesejtjeit

Ripost
-
  18.07.11 19:50 Belföld

Egy nő a petesejtjeit mesterséges megtermékenyítés céljából árulta. A vásárlók pedig meddő nők voltak.