Már tesztelték a modernizált 1-es futópályát Ferihegyen

Travelo
-
  18.06.29 07:48 Utazás 

A Légiközlekedési Hatóság elégedett a felújítás eredményével.

5 kapcsolódó hír

Egy speciális repülő körözött két napon át Ferihegy fölött – fotók

HVG
-
  18.06.28 20:03 Infotech 

Sikeresen befejeződött a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1-es futópályájának műszaki átvétele és a Légiközlekedési Hatóság is elégedett a beton felújításának műszaki színvonalával – közölte a légikikötőt üzemeltető Budapest Airport. A pályafelújítással egyidőben új, világszínvonalú műszeres leszállító berendezést (ILS) kapott a futópálya,…

Nagy változás jön a ferihegyi repülőtéren

Infostart
-
  18.06.28 16:51 Belföld 

Befejeződött a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1. futópályájának műszaki átvétele, és a Légiközlekedési Hatóság elégedett a beton felújításának műszaki színvonalával. A pályafelújítással egyidőben új műszeres leszállító berendezést (ILS) kapott a futópálya, ennek műszaki paramétereiről pedig ún. kalibráló repülésen győződtek meg a…

Óriási változás közeleg Ferihegyen

Napi
-
  18.06.28 16:27 Gazdaság 

Sikeresen befejeződött a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér egyes futópályájának műszaki átvétele és a légiközlekedési hatóság is elégedett a beton felújításának műszaki színvonalával - adta hírül a Budapest Airport Zrt.

"Berepülőgép" Ferihegyen

Turizmus
-
  18.06.28 17:36 Utazás 

Sikeresen befejeződött a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1. futópályájának műszaki átvétele és a Légiközlekedési Hatóság is elégedett a beton felújításának műszaki színvonalával.

Megújult üzletek a budapesti repülőtéren

Turizmus
-
  18.06.28 11:24 Utazás 

Még szélesebb választék és nagyobb vásárlói élmény fogadja a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérről induló utasokat: a Budapest Airport összesen nyolc új és megújuló üzlet hivatalos megnyitójával ünnepelte az év első felében tapasztalt kimagasló kiskereskedelmi forgalmat.