Visszatér az európai utakra a Toyota Camry

Player
-
  18.06.22 13:06 Autó-motor 

Még ismerős lehet számodra a Camry neve, a Toyota nagyautója pedig a kétezres évek közepe után ismét visszatér az európai utakra, hogy a kifutó Avensis utódja legyen belőle. Csak hibrid hajtással kínálják majd.

6 kapcsolódó hír

Visszatér Európába a Toyota Camry

Autónavigátor
-
  18.06.22 08:24 Autó-motor 

Másfél évtizeddel ezelőtt Európában is forgalmazták az Amerikában oly népszerű Camry szedánt. Aztán eltűnt a piacról, ám hamarosan újra felbukkan.

Jön Európába a Toyota Camry

Vezess
-
  18.06.21 14:46 Autó-motor 

Hamarosan a Camy váltja az Avensist a Toyota európai palettáján. Kizárólag hibrid hajtáslánccal lesz kapható.

Újra elérhető lesz a Toyota Camry Európában

Autósfórum
-
  18.06.21 17:33 Autó-motor 

A világ legnagyobb darabszámban eladott szedánja 14 év szünet után visszatér Európába: a világelső Toyota Corollához, és a világ legkedveltebb SUV-jához, a Toyota RAV4-hez hasonlóan hosszú évek óta a világ legnépszerűbb autóinak TOP10-es listáján bérelt hellyel rendelkező Camry a Toyota legújabb generációs, környezetbarát öntöltő hibrid…

Ismét Európába jön a Toyota Camry

Autóblog
-
  18.06.21 16:05 Autó-motor 

Tizennégy évnyi szünet után a Toyota ismét bevezeti a nyugat-európai piacon a Camryt, fenntartva a márka jelenlétét a felső-középkategóriás szedán szegmensben. A világ legnagyobb darabszámban eladott szedánja a Toyota legújabb generációs, környezetbarát hibrid elektromos hajtásával érkezik. A Camry 2019 első negyedévétől lesz…

Jön a hibrid Toyota Camry

Formula
-
  18.06.21 13:22 Autó-motor 

Toyota vadonatúj zászlóshajója 2019 első negyedévétől lesz elérhető Európában, érkezésével pedig nem csak a magánvásárlók piacán hozhat új, környezetbarát alternatívát a szegmensben, de alaposan átrajzolhatja a flottapiacot is.