17 kapcsolódó hír

Ismét lecsapott: fákat döntött ki, pincéket árasztott el a vihar

ATV
-
  18.06.13 21:56 Belföld

A Győrre és környékére szerda este lecsapó vihar fákat döntött ki, az esővíz utcákat és pincéket árasztott el, senki nem sérült meg - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Akkora felhőszakadás volt Győrben, hogy pincéket, raktárakat öntött el a víz

Propeller
-
  18.06.13 22:30 Belföld

A Győrre és környékére szerda este lecsapó vihar fákat döntött ki, az esővíz utcákat és pincéket árasztott el, senki nem sérült meg – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. Fotó: Krizsán Csaba/MTI Ruskáné Takács Anita elmondta, hogy mintegy nyolcvan helyre riasztották a tűzoltókat, akik…

Győrben egész városrészeket öntött el a víz

Propeller
-
  18.06.14 08:23 Belföld

Tömegesen érkeztek szerda kora este óta a károkkal kapcsolatos bejelentések a Győrre, Ikrényre és Rábapatonára lecsapó vihar és az azzal járó nagy mennyiségű eső miatt. Több mint 200 bejelentés érkezett a Győr-Moson-Sopron megyei műveletirányítási ügyeletre, egész városrészeket, utcákat öntött el a lezúduló víz, főként pincéket,…

Vihar – Több mint kétszáz bejelentés érkezett a katasztrófavédelemhez a szerda esti győri esőzés miatt

GazdaságPortál
-
  18.06.14 11:04 Belföld

Több mint kétszáz, károkkal kapcsolatos bejelentés érkezett és még kapnak újabbakat is Győrből és környékéről, ahol szerda este nagy eső volt – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtök délelőtt az MTI-t. Ruskáné Takács Anita elmondta: Ikrényben előbb a viharos szél miatt kidőlt…

Több mint kétszáz bejelentés érkezett a katasztrófavédelemhez

Lokál
-
  18.06.14 10:55 Belföld

Több mint kétszáz, károkkal kapcsolatos bejelentés érkezett és még kapnak újabbakat is Győrből és környékéről, ahol szerda este nagy eső volt - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtök délelőtt az MTI-t.

Újabb viharok jönnek: riasztás a felhőszakadások miatt

Infostart
-
  18.06.13 21:42 Belföld

Utcákat öntött el és fákat döntött ki a vihar Győrben és környékén. A vihar halad tovább: több dunántúli járásra riasztást adtak ki a felhőszakadás veszélye miatt szerda este.

Felhőszakadással közelít a hétvége

HáziPatika
-
  18.06.14 11:50 Időjárás

Több dunántúli járásra másodfokú riasztást adtak ki a felhőszakadás veszélye miatt szerda este. Az érintett területeken a záporokból, zivatarokból rövid idő alatt több mint 50 milliméternyi csapadék hullhat.

Lecsapott a vihar tegnap este is

Hírklikk
-
  18.06.14 05:30 Belföld

A Győrre és környékére szerda este lecsapó vihar fákat döntött ki, az esővíz utcákat és pincéket árasztott el, senki nem sérült meg - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Szivárgott a gáz Létavértesen

Hírpress
-
  18.06.14 20:20 Baleset-bűnügy

A tűzoltók hat ingatlanból ötven embert kísértek biztonságos helyre. Megsérült egy gázvezeték Létavértesen, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. A helyszínre riasztott létavértesi önkormányzati tűzoltók ötven méter sugarú biztonsági zónát jelöltek ki, és az azon belül található hat ingatlanból ötven embert kísértek biztonságos helyre. Miután a…

GYŐRI ESŐ: Városrészek kerültek víz alá

RTL Klub
-
  18.06.14 17:09 [N/A]

Házakba és intézményekbe tört be a víz szerdán este Győrben. Alig egy óra alatt több mint 50 milliméter eső zúdult a városra. A tűzoltók egész éjjel dolgoztak: kétszáz riasztást kaptak. Szerdán este hirtelen annyi csapadék zúdult a megyeszékhelyre, hogy egész városrészek kerültek víz alá.

Gázszivárgás miatt kiürítettek egy mozit Sopronban

Nyugat
-
  18.06.14 14:09 Megyei

Százhúsz gyereket és tíz felnőttet kísértek biztonságos helyre a tűzoltók - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Továbbképzés Szakolyban

Szon
-
  18.06.14 14:02 Megyei

Szakoly - Csütörtök délelőtt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezett továbbképzést Szakolyban, ahol a megyében működő önkormányzati tűzoltóságok tűzoltás vezetésére jogosultaknak tartottak felkészítést a szakterületi vezetők.

Rádőlt a fa egy buszmegállóra – Sok munkát adott a tűzoltóknak a vihar Zalában

Zaol
-
  18.06.14 11:30 Megyei

Zala megyében is sok helyen gondot okozott a kedd esti vihar, fákat döntött ki a szél, garázsba, pincébe tört be a víz.

Több mint kétszáz bejelentés érkezett Győrből a katasztrófavédelemhez a hatalmas vihar miatt

Blikk
-
  18.06.14 11:09 Belföld

Több mint kétszáz, károkkal kapcsolatos bejelentés érkezett és még kapnak újabbakat is Győrből és környékéről, ahol szerda este nagy eső volt – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtök délelőtt az MTI-t.

Több mint kétszázszor riasztották a katasztrófavédelmet a győri vihar miatt

Origo
-
  18.06.14 11:03 Belföld

Egész városrészeket, utcákat öntött el, pincéket, alagsorokat árasztott el a víz.

Másodfokú riasztásokat adtak ki felhőszakadás miatt

Népszava
-
  18.06.13 21:37 Belföld

Győrben és környékén fákat döntött ki, pincéket árasztott el a vihar.

Komoly károkat okozott a Győrre és környékére lecsapó vihar

Hírpress
-
  18.06.13 20:17 Baleset-bűnügy

A tűzoltók folyamatosan dolgoznak a károk felszámolásán. Pincéket, utcákat öntött el és fákat döntött ki a Győrre, Ikrényre és Rábapatonára lecsapó kora esti vihar és az azzal járó nagy mennyiségű eső. Győrben a Malom úton például az alagsorba beömlő esővíz még az ott parkoló autót is ellepte. A Liget utcában egy családi házban kialakított…