Trump Twitteren tovább ostorozta nyugati szövetségeseit

Kitekintő
-
  18.06.11 08:45 Külföld 

A Szingapúrban tartózkodó Donald Trump amerikai elnök hétfőn kora reggel újabb Twitter-üzenetekben támadta nyugati szövetségeseit, akikkel szombat délelőttig Kanadában részt vett a G7-országcsoport csúcstalálkozóján.

14 kapcsolódó hír

Trump Szingapúrból is támadta nyugati szövetségeseit

Híradó
-
  18.06.11 06:27 Külföld 

„Csak akkor lehet igazságos két partner egymás közötti kereskedelme, ha viszonos” – írta.

Óriási hisztériát robbantott ki Trump - tovább mélyül a szakadék

Privátbankár
-
  18.06.11 08:31 Külföld 

Két napig dolgoztak a résztvevők a G7 kanadai csúcstalálkozójának zárónyilatkozatán, hogy az mindenkinek megfeleljen, hogy aztán Donald Trump amerikai elnök egy mondvacsináltnak tűnő ok miatt utólag felrúgja az egészet egy Twitter-üzenettel. Egyre nagyobb szakadék tátong Washington és Európa között, ami Moszkva malmára hajtja a…

Keményen osztják egymást a világ legfejlettebb országainak vezetői

HírTV
-
  18.06.11 12:02 Külföld 

Trump teljes gőzzel szállt bele a szövetségeseibe, a francia elnök és a német kancellár nem hagyták szó nélkül az amerikai elnök vagdalkozását.

Szívrohamot kapott az elnök egyik legfontosabb embere

Propeller
-
  18.06.12 06:30 Külföld 

Szívrohammal kórházba szállították Larry Kudlow-t, a Fehér Ház gazdasági főtanácsadóját – közölte Szingapúrban közzétett Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök. A nagyszerű Larry Kudlow, aki oly keményen dolgozott kereskedelmi és gazdasági ügyekben, épp most kapott szívrohamot. Jelenleg a Walter Reed…

Tárgyalt Trump és Kim Dzsong Un

ATV
-
  18.06.12 05:40 Külföld 

Donald Trump amerikai elnök kijelentette a média előtt, hogy "nagyon jól" sikerült a négyszemközti találkozója Kim Dzsong Un észak-koreai vezetővel kedden Szingapúrban, és kiváló kapcsolat alakult ki közöttük, együtt meg fognak oldani "egy nagy problémát, egy nagy dilemmát".

Szívrohammal kórházba szállították Larry Kudlow-t, a Fehér Ház gazdasági főtanácsadóját

GazdaságPortál
-
  18.06.12 06:46 Külföld 

Szívrohammal kórházba szállították Larry Kudlow-t, a Fehér Ház gazdasági főtanácsadóját – közölte Szingapúrban közzétett Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök. “A nagyszerű Larry Kudlow, aki oly keményen dolgozott kereskedelmi és gazdasági ügyekben, épp most kapott szívrohamot. Jelenleg a Walter Reed kórházközpontban…

Trump a Twitteren sorozta meg a többi G7-ország vezetőit

Mandiner
-
  18.06.11 07:24 Külföld 

Trump Szingapúrból is támadta nyugati szövetségeseit több Twitter-üzenetben.

Larry Kudlow szívrohamot kapott

Napi
-
  18.06.12 07:01 Külföld 

Szívrohammal kórházba szállították Larry Kudlow-t, a Fehér Ház gazdasági főtanácsadóját - közölte Szingapúrban közzétett Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök

Történelmi pillanatok: találkozott Donald Trump és Kim Dzsongun

Maszol
-
  18.06.12 06:31 Külföld 

Donald Trump amerikai elnök kijelentette a média előtt, hogy "nagyon jól" sikerült a négyszemközti találkozója Kim Dzsongun észak-koreai vezetővel kedden Szingapúrban, és kiváló kapcsolat alakult ki közöttük, együtt meg fognak oldani "egy nagy problémát, egy nagy dilemmát".

Donald Trump: Meg fogunk oldani egy nagy problémát

Origo
-
  18.06.12 04:47 Külföld 

Donald Trump és Kim Dzsongun 40 percen át tárgyalt egymással.

Az izmait akarta mutogatni Trump

Klubrádió
-
  18.06.11 14:44 Belföld 

Erősnek akart látszani Donald Trump amerikai elnök Kim Dzsongun és az amerikai kisemberek előtt, ezért vonhatta vissza a G7-csúcs résztvevőinek közös zárónyilatkozatához adott támogatását. Erről beszélt a Klubrádióban Dérer Miklós külpolitikai elemző.

Trump tovább dühöng a Twitteren

VG
-
  18.06.11 08:39 Gazdaság 

A Szingapúrban tartózkodó Donald Trump amerikai elnök hétfőn kora reggel is támadta Twitter-üzenetekben nyugati szövetségeseit.

G7: folytatódik a civakodás

VS
-
  18.06.11 06:42 Külföld 

A Szingapúrban tartózkodó Donald Trump újabb Twitter-üzenetekben támadta nyugati szövetségeseit.