Jön az újabb Trónok Harca sorozat - örülhetnek a rajongók

Szeretlek Magyarország
-
  18.06.09 13:00 Film 

A produkció 10 ezer évvel a Trónok harca előtt játszódik majd, és George R.R. Martin is közreműködik benne. A HBO már a pilot epizódot is megrendelte.

9 kapcsolódó hír

Nem ér véget a Trónok harca

Propeller
-
  18.06.09 17:03 Film 

A népszerű sorozat utolsó évadát jövőre kezdi majd vetíteni az HBO, az pedig már egy ideje köztudott, hogy a rajongók a sorozat befejező részeivel sem maradnak kedvenceik nélkül, hiszen különböző előzménysorozatokra lehet számítani. Fotó: Részlet a sorozatból Az eddigi 5 lehetséges spin off sorozatból, melyek mindegyike Westeros eddig…

Zöld utat adott az HBO, jön a Trónok harca első előzménysorozata

HVG
-
  18.06.09 13:00 Kultúra 

Korábbi értesülések szerint öt lehetséges széria, illetve azok története került be a lehetséges indulók közé, melyek közül egyet most jóváhagyott a csatorna.

Jó hír a Trónok harca rajongóknak: elkezdődtek az egyik spinoff-terv munkálatai

Nuus
-
  18.06.09 11:18 Film 

Az HBO berendelte a pilot epizódot, készül.

Szuper jó hír a Trónok harca-rajongóknak

NLCafé
-
  18.06.09 17:45 Kultúra 

A rajongók az utolsó évad után sem maradnak kedvencük nélkül.

Szuper hír a Trónok harca-rajongóknak

NullHatEgy
-
  18.06.09 05:11 Film 

Az HBO hivatalosan is berendelte a kultszéria előzménysorozatának pilotját. Amit már most tudni lehet, hogy a történet időben több ezer évvel a mostani események előtt játszódik, írója pedig az a Jane Goldman, aki a Kick-Ass-t, két X-Men-filmet és a két Kingsman-filmet is írta, segítőtársa pedig George R.R. Martin, a Trónok harca alapjául…

Jó hír a rajongóknak: nem ér véget a Trónok harca

Blikk
-
  18.06.09 16:19 Film 

A Trónok harca rajongóinak igazán örömteli lesz a hír: nem kell elbúcsúzniuk a kedvelt sorozat világától a következő évaddal!

Befutottak a Trónok Harca-spinoff első részletei

Gamekapocs
-
  18.06.09 14:00 Gaming 

A Trónok Harca lefutása után akár öt spinoff-széria is indulhat majd az HBO csatornáján. Az egyik ilyen mellékág évezredekkel visz minket a múltba, Westeros legsötétebb éveit pedig a remek forgatókönyvíró, Jane Goldman egyengeti majd.

Az HBO zöld utat adott a Trónok harca előzménysorozatnak

Puliwood
-
  18.06.09 09:35 Film 

Immáron biztossá vált, hogy érkezik legalább egy előzménysorozat Westeros világáról, amelyről már azt is tudjuk, hogy mikor fog játszódni.

Új részletek derültek ki a Trónok harca előzménysorozatáról

IGN
-
  18.06.08 21:01 Film 

Az HBO-nál addig ütik a Vastrónt, amíg meleg Az HBO-nál nem szeretnék megvárni, hogy A Gyűrűk Ura sorozattal az Amazon lepipálja őket, úgyhogy máris készülőben van a Trónok harca első spinoff-sorozata (a tervezett ötből).