A Barátom, Róbert Gida első teljes trailerében végre szemügyre veheted Micimackóékat

Player
-
  18.05.25 16:24 Film 

Befutott a Christopher Robin (magyar címe: Barátom, Róbert Gida) első teljes trailere, melyből kiderül, hogy az alkotók nem a kedvelt Disney-klasszikushoz nyúltak vissza ihletért, hanem Milne könyvének eredeti illusztrációit vették alapul. A felnőtt Róbert Gida nagy kalandja augusztus elején érkezik a magyar mozikba.

5 kapcsolódó hír

Életre keltek a Százholdas Pagony lakói

Propeller
-
  18.05.26 10:07 Film 

A Micimackó történetén alapuló filmet, a Barátom, Róbert Gidát a tengerentúlon augusztus 3-án mutatják be, amelynek most megjelent az első teljes előzetese. A teljes előzetese az élőszereplős Micimackó filmnek ezúttal már kizárólag a valódi főszereplőkre összpontosít: Malackára, Tigrisre, Fülesre, Bagolyra, Kangára, Zsebibabára,…

Szívmelengető trailert kapott a Barátom, Róbert Gida

Puliwood
-
  18.05.25 18:30 Film 

Az élőszereplős Micimackó film legújabb előzetese minden eddiginél többet mutat gyermekkori kedvenceinkből: Tigrisből, Fülesből, Malackából, Kangából és a csacsi öreg medvéből is.

Itt az élőszereplős Micimackó előzetese!

Vaol
-
  18.05.26 12:08 Bulvár 

A Róbert Gida eredeti nevét viselő, Christopher Robin című mozi igazán szívmelengetőnek ígérkezik.

Megérkezett a Barátom, Róbert Gida új előzetese

IGN
-
  18.05.25 18:03  

Még hogy nem lehet egész nap semmit sem csinálni! Új előzetest kapott a Ewan McGregor főszereplésével készült Barátom, Róbert Gida, melyben Micimackó, Malacka, Tigris és a többiek is színre lépnek.