Erre figyeljen az adóbevallásnál!

MMonline
-
  18.05.16 15:07 Gazdaság 

Sok százezren hagyják a határidő előtti utolsó napokra személyijövedelemadó-bevallásuk elkészítését, melyben nagy segítség lehet az utóbbi idők legnagyobb adóhatósági vívmánya, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által készített bevallási tervezet. Sokak számára azonban a bevallási tervezet automatikus elfogadása inkább kockázatot, mint…

4 kapcsolódó hír

Hét nagy kockázat az szja-határidő előtt

Infostart
-
  18.05.16 12:24 Gazdaság 

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal által készített bevallási tervezet automatikus elfogadása sokak számára inkább kockázatot, mint segítséget jelent. A PwC Magyarország összegyűjtötte, mire érdemes figyelni az idei személyijövedelemadó-bevallások május 22-i határideje előtt, és hét nagy kockázatra figyelmeztet.

7 kockázat, amire érdemes figyelni az adóbevallásnál

Piac és Profit
-
  18.05.17 06:00 Gazdaság 

Sok százezren hagyják a határidő előtti utolsó napokra személyijövedelemadó-bevallásuk elkészítését, azonban a NAV bevallási tervezetének az automatikus elfogadása inkább kockázatot, mint segítséget jelent. A PwC Magyarország összegyűjtötte, mire érdemes figyelni az idei személyijövedelemadó-bevallások kapcsán.

Több tízezer forintot bukhat, ha figyelmen kívül hagyja ezt – Már csak pár napig lehet ellenőrizni

Blikk
-
  18.05.16 10:40 Bulvár 

Néhány nap maradt csupán az idei szja-bevallási határidőig, érdemes mindent alaposan ellenőrizni, az adóhivatal által elkészített tervezetet pedig átnézni, hogy ne maradjon ki semmi a bevallásból, előfordulhat ugyanis, hogy az ügyfélkapun található dokumentumot is ki kell még egészíteni.

Egy héten belül lejár az adóbevallás határideje

Index
-
  18.05.16 08:43 Gazdaság 

5 millió magánszemélynek elkészíti a NAV, de mindenkinek érdemes átnézni, és sokaknak ki is kell egészíteni.