A felébresztett immunrendszer kisöpri a daganatot a szervezetből

Szeretlek Magyarország
-
  18.05.17 12:03 Tudomány 

A daganat által rájuk kényszerített bénulásból magukhoz térítve az immunsejtek úgy pusztítják el a daganatot és annak áttéteit a szervezetből, mintha egy vírusfertőzést számolnának fel.

7 kapcsolódó hír

Kisöpri a daganatokat a felébresztett immunrendszer – újabb remény a rák gyógyítására!

Ridikül
-
  18.05.17 09:30 Egészség 

Az immunrendszer teljes tumorölő potenciálját felszabadítja a kaliforniai Stanford Egyetem kutatói által kidolgozott kombinált immunstimuláns kezelés. A daganat által rájuk kényszerített bénulásból magukhoz térítve az immunsejtek úgy söprik ki a daganatot és annak áttéteit a szervezetből, mintha egy vírusfertőzést számolnának fel. Szellemi atyja,…

Most valóban megtalálták a rák ellenszerét

Infostart
-
  18.05.16 18:30 Tudomány 

Az immunrendszer teljes tumorölő potenciálját felszabadítja a kaliforniai Stanford Egyetem kutatói által kidolgozott kombinált immunstimuláns kezelés. A daganat által rájuk kényszerített bénulásból magukhoz térítve az immunsejtek úgy söprik ki a daganatot és annak áttéteit a szervezetből, mintha egy vírusfertőzést számolnának fel.

A felébresztett immunrendszer kisöpri a daganatot

NLCafé
-
  18.05.16 22:30 Egészség 

Tátrai Péter biológus az egereken kipróbált immunterápiás kezelés eredményeit összegzi.

Az immunsejtek maradéktalanul ölhetik meg a rákot

MedicalOnline
-
  18.05.17 06:00 Egészség 

Az immunrendszer teljes tumorölő potenciálját felszabadítja a kaliforniai Stanford Egyetem kutatói által kidolgozott kombinált immunstimuláns kezelés.