Politico: Magyarország ellenezte a bolgár EU-elnökség dublini reformjavaslatát

Magyar Idők
-
  18.05.16 14:16 Külföld 

A tagállamok uniós nagykövetei megvitatták a közös menekültügyi szabályozás reformjáról benyújtott bolgár tervezetet, a magyar kormány képviselője azonban határozottan ellenezte az abban foglaltakat.

10 kapcsolódó hír

Ismét beakasztottunk a kényszerbetelepítést sürgetőknek

888
-
  18.05.16 15:30 Belföld 

A Politico brüsszeli hírportál névtelenséget kérő diplomáciai forrásokra hivatkozva azt írja, Magyarország tiltakozott a dublini rendelet reformjára tett javaslat ellen, mondván, hogy az kizárólag Németországnak és Brüsszelnek kedvezne.

Mindenkinek jó megoldás születhetne, de az Orbán-kormány inkább keresztülhúzná az EU számításait

168 Óra Online
-
  18.05.16 08:45 Külföld 

Magyarország kedden vehemensen támadta az EU új bevándorlásügyi tervét, amellyel Bulgária állt elő a nagykövetek találkozóján. Jelenleg a balkáni ország tölti be az EU soros elnöki posztját. A tegnapi találkozón azt tárgyalták, hogy milyen megoldásokat javasolnak a menekültkérdésben – szúrta ki a 444 a Politico cikkét.

Magyarország azzal utasította el a bolgárok migrációs reformtervét, hogy az csak Németországnak kedvezne

444
-
  18.05.15 22:47 Gazdaság 

A Politico információi szerint a soros elnöki posztot betöltő Bulgária hiába prezentálta kedden az ötleteit, magyar részről heves tiltakozásba futottak bele.

Magyarország elutasította a migrációs reformtervet, mert az kedvezne Németországnak

HVG
-
  18.05.16 09:44 Belföld 

Az EU soros elnöki tisztségét ellátó Bulgária kedden este bemutatta az unió új bevándorlásügyi javaslatát. A magyar tisztségviselők pedig hevesen támadni kezdték azt.

Odapörkölt Németországnak a magyar uniós nagykövet

Infostart
-
  18.05.16 15:25 Külföld 

Magyarország tiltakozott a dublini rendelet reformjára az Európai Unió soros bolgár elnöksége által tett javaslat ellen, mondván, hogy az kizárólag Németországnak kedvezne - jelentette szerdán a Politico brüsszeli hírportál névtelenséget kérő diplomáciai forrásokra hivatkozva.

Magyarország ellenezte a dublini reformjavaslatot

Gondola
-
  18.05.16 18:14 Külföld 

Magyarország tiltakozott a dublini rendelet reformjára az Európai Unió soros bolgár elnöksége által tett javaslat ellen.

Újabb uniós javaslatot szavazott le Magyarország

Huppa
-
  18.05.16 14:52 Vélemény 

Magyarország tiltakozott a dublini rendelet reformjára az Európai Unió soros bolgár elnöksége által tett javaslat ellen, mondván, hogy az kizárólag Németországnak kedvezne – jelentette szerdán a Politico brüsszeli hírportál névtelenséget kérő diplomáciai forrásokra hivatkozva. A cikkben arról számoltak be, hogy a tagállamok uniós nagykövetei…