DK-s EP-képviselő eljárást szeretne Magyarország ellen

Híradó
-
  18.05.15 21:37 Külföld 

Az ok. a magyarországi roma gyerekek helyzete.

17 kapcsolódó hír

Ajánlatunk az EP nőjogi bizottságának: Németország

888
-
  18.05.16 08:44 Külföld 

Bár Magyarországot bírálja a nőjogi bizottság, de minden jel szerint inkább Németországban van a nőknek igazán kétségbeejtő helyzete.

Keményen bírálja Magyarországot az EP oktatásügyi bizottsága

168 Óra Online
-
  18.05.16 12:27 Belföld 

Több okból is bírálatokat fogalmazott meg a magyarországi helyzet kapcsán az Európai Parlament (EP) kulturális és oktatásügyi bizottsága (CULT), amely szerdán szavazta meg nagy többséggel a témáról a véleményét, amelyet csatolni fognak az úgynevezett Sargentini-jelentéshez.

Megszavazta az EP nőjogi szakbizottsága a Magyarországról szóló jelentést

HírTV
-
  18.05.15 08:27 Belföld 

A tervezetet még a szavazás előtt a fideszes Járóka Lívia kritizálta, aki szerint csak a negatívumokra fókuszáltak a készítők.

Az EP oktatási bizottsága is keményen bírálta Magyarországot – Bocskor Andrea szerint a szöveg politikailag elfogult

Propeller
-
  18.05.16 16:47 Belföld 

Több okból is komoly bírálatokat fogalmazott meg a magyarországi helyzet kapcsán az Európai Parlament (EP) kulturális és oktatásügyi bizottsága (CULT), amely szerdán szavazta meg nagy többséggel a témáról a véleményét, amelyet csatolni fognak az úgynevezett Sargentini-jelentéshez. Fotó: MTI A 13:4 arányban jóváhagyott…

"Atomfegyverként" is emlegetett eljárást indíthatnak Magyarország ellen

ATV
-
  18.05.16 14:56 Belföld 

Több okból is komoly bírálatokat fogalmazott meg a magyarországi helyzet kapcsán az Európai Parlament (EP) kulturális és oktatásügyi bizottsága (CULT), amely szerdán szavazta meg nagy többséggel a témáról a véleményét, amelyet csatolni fognak az úgynevezett Sargentini-jelentéshez.

Most oktatásügyben kapott komoly bírálatot Magyarország

HVG
-
  18.05.16 12:44 Belföld 

Az EP kulturális és oktatásügyi bizottsága (CULT) szerint Magyarországnak joga van saját oktatási törvényekhez, de azok nem lehetnek ellentétesek a belső piaci szabadságjogokkal.

Keményen bírálta hazánkat az EP oktatási bizottsága

Mandiner
-
  18.05.16 10:35 Vélemény 

Sajnálatosnak nevezték, hogy mindeddig nem sikerült rendezni az Európai Bizottság és a magyar kormány közötti vitát a felsőoktatási törvényről.

Újabb uniós bizottság kritizálta keményen a magyar kormányt

24
-
  18.05.16 16:24 Külföld 

Az Európai Parlament kulturális és oktatásügyi bizottsága is az atomfegyverként emlegetett hetes cikk szerinti eljárás elindítását látja helyesnek.

Újabb uniós bizottság lengette be a hetes cikket Magyarország ellen

Infostart
-
  18.05.16 14:28 Belföld 

A felsőoktatás, a médiapiac, a civil szervezetek helyzete és a romák diszkriminációja miatt is komoly bírálatokat fogalmazott meg a magyarországi helyzet kapcsán az Európai Parlament kulturális és oktatásügyi bizottsága. A CULT véleményét csatolni fogja az úgynevezett Sargentini-jelentéshez.

Ismét komoly bírálatot kapott Magyarország

Napi
-
  18.05.16 11:08 Gazdaság 

Több okból is komoly bírálatokat fogalmazott meg a magyarországi helyzet kapcsán az Európai Parlament (EP) kulturális és oktatásügyi bizottsága (CULT), amely szerdán szavazta meg nagy többséggel a véleményét a témáról.

Újabb komoly bírálat Magyarországnak, ezúttal oktatásügyben

Zoom
-
  18.05.16 14:29 Külföld 

Az Európai Parlament kulturális és oktatásügyi bizottsága szerint is sérülnek az alapértékek hazánkban, eggyel közelebb kerültünk a hetes cikkely elindításához.

Niedermüller kéri, az EB indítson jogsértési eljárást Magyarországgal szemben

Sztárklikk
-
  18.05.16 07:45 Belföld 

Kötelezettségszegési eljárás megindítására szólította fel az Európai Bizottságot (EB) kedden Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője, amiért véleménye szerint sok roma gyereket jogtalanul emelnek ki a családjukból Magyarországon.

Niedermüller: Túl sok roma gyereket jogtalanul emelnek ki a családjukból

Index
-
  18.05.15 22:21 Külföld 

A DK-s EP-képviselő kötelezettségszegési eljárást indíttatna emiatt az Európai Bizottsággal.

Bírálták Magyarországot a felsőoktatási törvény miatt

Debmedia
-
  18.05.16 16:54 Belföld 

Több okból is komoly bírálatokat fogalmazott meg a magyarországi helyzet kapcsán az Európai Parlament (EP) kulturális és oktatásügyi bizottsága (CULT), amely szerdán szavazta meg nagy többséggel a témáról a véleményét, amelyet csatolni fognak az úgynevezett Sargentini-jelentéshez. A 13:4 arányban jóváhagyott dokumentumban…

Az EP bizottsága bírálja a magyar oktatáspolitikát

VS
-
  18.05.16 12:14 Külföld 

Magyarországnak joga van saját oktatási törvényekhez, de azok nem lehetnek ellentétesek a belső piaci szabadságjogokkal.

Bírálja a magyarországi helyzetet az EP oktatási bizottsága

Dehir
-
  18.05.16 12:19 Megyei 

Brüsszel - Több okból is komoly bírálatokat fogalmazott meg a magyarországi helyzet kapcsán az Európai Parlament (EP) kulturális és oktatásügyi bizottsága (CULT), amely szerdán szavazta meg nagy többséggel a véleményét a témáról.

Megszólták Magyarországot a nőkkel való bánásmód miatt – Itt az újabb jelentés, nagy baj lehet belőle

Blikk
-
  18.05.15 16:41 Belföld 

Több okból is komoly bírálatokat fogalmazott meg a magyarországi helyzet kapcsán az Európai Parlament (EP) nőjogi és esélyegyenlőségi bizottsága (FEMM), amely kedden szavazta meg a véleményét a témáról.