Lars von Trier hét év kitiltás után egy provokatív és filozofikus horrorfilmmel tért vissza

Lokál
-
  18.05.16 08:35 Bulvár 

A hét évvel ezelőtt provokatív mondatai miatt kitiltott Lars von Trier dán rendező egy horrorisztikus és erőszakos, nagy botrányt kavaró filmmel tért vissza a 71. cannes-i filmfesztiválra.

6 kapcsolódó hír

Horrorfilmmel tér vissza Lars von Trier

Mandiner
-
  18.05.15 20:20 Film 

A 2011-ben botrányos mondatai miatt kitiltott Lars von Trier dán rendező brutális, nagy vihart kavaró filmmel jelentkezik a 71. cannes-i filmfesztiválon.

Brutális filmet mutatott be a hét éve Cannes-ból kitiltott Lars von Trier

Librarius
-
  18.05.16 14:03 Film 

A film megidézi Lars von Trier korábbi filmjeinek híres jeleneteit, és utalás történik a rendezőnek a botrányt kiváltó, Hitler iránt megértő kijelentésére is...  

A ház, amit Jack épített - a trailer alapján felkavaró filmet fogunk kapni

Puliwood
-
  18.05.15 20:35 Film 

Lars von Trier tovább küzd démonjaival.

Lars von Trier hét év kitiltás után filozofikus horrorral tért vissza

NullHatEgy
-
  18.05.16 07:39 Film 

A hét évvel ezelőtt provokatív mondatai miatt kitiltott Lars von Trier dán rendező egy horrorisztikus és erőszakos, nagy botrányt kavaró filmmel tért vissza a 71. cannes-i filmfesztiválra. MTI A versenyen kívül bemutatott The House That Jack Built a tökéletes mű megalkotására törekvő, elátkozott művészként bemutatott elmebeteg sorozatgyilkos…

Menekültek a nézők Lars von Trier új filmjéről

IGN
-
  18.05.15 10:31 Film 

A ház, amit Jack épített előzetese még semmi sem volt a filmhez képest A ház, amit Jack épített előzetese gyakorlatilag semmit nem mutatott a film igazi durvulásaiból az első vélemények alapján.

Spike Lee ku-klux-klanos filmje meglepően vicces lett – Itt a hivatalos trailer!

Contextus
-
  18.05.16 15:04 Film 

Mint korábban megírtuk, Spike Lee BlacKkKlansman című filmjét is vetítették Cannes-ban. Lars von Trier újabb agymenésével ellentétben, a közönség nagyon jól fogadta: álló ovációval ünnepelték.