Igazi medve adta át a meccslabdát a bírónak egy orosz focimeccsen

Player
-
  18.04.16 15:54 Sport 

Az orosz harmadosztály alapból nem igazán izgat föl minket, de azért arra még mi is felkaptuk a fejünket, hogy a Masuk-KVM és az Angsut közötti mérkőzésen egy igazi medve tapsoltatta meg a közönséget, majd adta át a meccslabdát a játékvezetőnek. A videó egyébként csak mérsékelten vicces, inkább szomorú. Csak remélni merjük, hogy…

6 kapcsolódó hír

Őrjöngenek az állatvédők a meccslabdát átadó medve miatt – Videó!

Lokál
-
  18.04.17 14:23 Sport 

Nem mindennapi jelenetsor játszódott le a Mashuk-KMV–Angusht orosz harmadosztályú labdarúgó mérkőzés előtt. A szervezők egy grizzly medvét vezettek be a pálya szélére, ami tapsoltatta a nézőket, majd átadta a játékvezetőnek a meccslabdát. Az eset kiverte a biztosítékot az állatvédőknél.

A fél világ háborog az orosz focimeccsen tapsoltatott medve miatt

Zoom
-
  18.04.17 14:56 Külföld 

Szájkosárban vezették be a pályára a Tim névre hallgató mackót egy harmadosztályú mérkőzésen, hogy átadja a bírónak a labdát.

Vb 2018: tiltakozó állatvédők, Tyim nem lesz ott a nyitányon

NSO
-
  18.04.16 20:37 Foci VB 

Ahogy arról beszámoltunk, az orosz harmadosztályú Masuk-KMV Pjatyigorszk–FK Angust Nazrany mérkőzés előtt egy medve adta át a bajnoki kezdőrúgása előtt a labdát a találkozó játékvezetőjének. Az esetről készült videó kapcsán szóba került, hogy a nyári világbajnokság nyitó meccsén, megnyitóján hasonló attrakcióval készülő szervezők …

Élő medvét használtak kabalának - videó

Origo
-
  18.04.16 12:25 Sport 

Megtapsoltatta a szurkolókat és a labdát is ő adta oda a játékvezetőnek.

Betanított medve adta át a meccslabdát az orosz focibajnokságban – videó

Blikk
-
  18.04.16 21:10 Foci 

Nem mindennapi jelenetsor játszódott le a Mashuk-KMV–Angusht orosz harmadosztályú focimeccs előtt: egy betanított grizzly medvét vezettek be a pálya szélére, hogy aztán az átadja a meccslabdát a játékvezetőnek.

Videó: ilyen is csak Oroszországban van! – medve a meccsen…

FociClub
-
  18.04.16 19:00 Foci 

Labdát adott a bírónak és tapsoltatta a közönséget...