Német sajtó: Orbán egyértelmű demokratikus felhatalmazást kapott

Magyar Idők
-
  18.04.16 09:45 Külföld 

A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című konzervatív vasárnapi német lap arról ír, hogy Orbán Viktor "egyértelmű demokratikus felhatalmazást kapott a kormányzás folytatására".

15 kapcsolódó hír

Le Soir: "Orbán hivatalba lépése óta lehetetlen a magyar gyermekeknek megismerkedniük a gender elmélettel"

Propeller
-
  18.04.15 18:27 Belföld 

A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című konzervatív vasárnapi német lap Feudális Magyarország címmel közölt kommentárt, amelyben kiemelték, hogy Orbán Viktor "egyértelmű demokratikus felhatalmazást kapott a kormányzás folytatására". Az ellenzéket ugyan hátrányos helyzetbe hozta a kormánypárt "túlhatalma" a sajtó és a…

Újabb külföldi lapok írnak a magyar választásokról

ATV
-
  18.04.15 16:50 Választás 

A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című konzervatív vasárnapi német lap Feudális Magyarország címmel közölt kommentárt, amelyben kiemelték, hogy Orbán Viktor "egyértelmű demokratikus felhatalmazást kapott a kormányzás folytatására".

Modern feudális rendszerről, a demokratikus Magyarország megsemmisítéséről ír két külföldi lap

MFor
-
  18.04.15 16:50 Belföld 

A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című konzervatív vasárnapi német lap Feudális Magyarország címmel közölt kommentárt, amelyben kiemelték, hogy Orbán Viktor "egyértelmű demokratikus felhatalmazást kapott a kormányzás folytatására" - olvasható az MTI összeállításában.

Hétvégén is írt a külföldi sajtó Magyarországról

Napi
-
  18.04.15 16:56 Választás 

Az államtól és a "fideszes hatalmasságoktól" való függésről, adóhatósági vegzálásról, otromba rezsitrükkről, migránsozásról, a sajtószabadság elleni támadásról, a tűzzel játszó politikusokról és a visszatérőben lévő antiszemitizmusról és rasszizmusról ír egy német és egy belga lap Magyarországgal kapcsolatban.

Külföldi sajtó Magyarországról – Lengyel újság a választásról, brit lap a Közép-európai Egyetemről

Debmedia
-
  18.04.16 11:30 Belföld 

A múlt heti országgyűlési választásokat kommentálta legfrissebb számában a Do Rzeczy című lengyel konzervatív hetilap, a The Times című konzervatív brit napilap pedig a Közép-európai Egyetem (CEU) ügyével foglalkozott. A Do Rzeczyben Olivier Bault francia újságíró Orbán hengere címmel írt kommentárt, amelyben úgy vélte: a választók…

Orbán hengere

Sztárklikk
-
  18.04.16 13:38 Választás 

A múlt heti országgyűlési választásokat kommentálta legfrissebb számában a Do Rzeczy című lengyel konzervatív hetilap.

Orbán egyértelmű demokratikus felhatalmazást kapott

Gondola
-
  18.04.16 10:12 Belföld 

A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című konzervatív vasárnapi német lap arról ír, hogy Orbán Viktor "egyértelmű demokratikus felhatalmazást kapott a kormányzás folytatására"

Zavar az erőben? Az MTI szemlézte a német lap feudális Magyarországról szóló cikkét

Zsúrpubi
-
  18.04.16 06:30 Vélemény 

A Frankfurter Allgemeine Zeitung kiemeli, hogy a kormánypártot jelentősen segítette a hatalmas médiafölénye, illetve a pénzügyek területén megszerzett túlhatalma, a kétharmad pedig a választási rendszer átalakításának köszönhető.

A Fidesz vidéki sikerének magyarázatához a függőségi- és kliensviszonyokat kell vizsgálni

Huppa
-
  18.04.16 05:00 Vélemény 

A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című konzervatív vasárnapi német lap Feudális Magyarország címmel közölt kommentárt, amelyben kiemelték, hogy Orbán Viktor “egyértelmű demokratikus felhatalmazást kapott a kormányzás folytatására”. Az ellenzéket ugyan hátrányos helyzetbe hozta a kormánypárt “túlhatalma” a sajtó és a…

Orbán feudális rendszeréről ír a konzervatív német sajtó

Index
-
  18.04.15 17:53 Külföld 

Fideszes hatalmasságok, függőségi viszonyok, otromba trükkök: a FAZ keresi a kétharmad okait.

Feudális Magyarország

Sztárklikk
-
  18.04.15 16:41 Belföld 

A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című konzervatív vasárnapi német lap Feudális Magyarország címmel közölt kommentárt, amelyben kiemelték, hogy Orbán Viktor "egyértelmű demokratikus felhatalmazást kapott a kormányzás folytatására".