Le kell mondania Kósa Lajosnak? Megkezdődött a szavazás!

ATV
-
  18.03.14 11:02 [N/A]

Kósa Lajos miniszter azt állítja, hogy közel öt éven keresztül hitt egy csengeri háztartásbeli asszonynak, aki közjegyzői okiratban bízta meg, hogy kezelje 4,3 milliárd eurós, azaz 13 ezer milliárd forintnyi örökségét. Ön szerint le kell mondania Kósa Lajosnak?

10 kapcsolódó hír

Német örökösnő, csengeri háztartásbeli? Ki a Kósa Lajost megkörnyékező rejtélyes eurómilliárdos?

HVG
-
  18.03.13 17:01 Gazdaság

Magyar embernek nincs 1300 milliárd forintja, márpedig egy állítólagos közjegyzői okirat szerint ekkora összegnek a kezelésével bízta meg valaki Kósa Lajost. Az okirat hitelességét nem tudjuk bizonyítani, Kósa Lajos viszont nem cáfolja, hogy létezik az irat. Összegyűjtöttük, mit érdemes tudni az ügyről.

Kósa bizalmi embere volt a kapocs a "csengeri szélhámosnőhöz"

HVG
-
  18.03.14 15:50 Gazdaság

Egyre mélyebb és egyre különösebb összefüggések derülnek a volt debreceni polgármester és az őt néhány éve állítólag e minőségében megkörnyékező, általa csak "csengeri szélhámosnőként" emlegetett Szabó Gáborné között. A hvg.hu szerda délelőtt Csengeren próbált beszélni a 4,3 milliárd öröksége kezelésével Kósát megbízó nővel,…

Kósa Lajos együtt szurkolt a csengeri nő üzlettársaival

HírTV
-
  18.03.14 07:26 Belföld

Szabó Gáborné és Kósa köre között üzleti kapcsolat van. A miniszter édesanyjának is jutott volna 800 millió a megbízójától.

Kósa Lajos bizalmasának, a „Czeglédy-károsultak" ügyvédjének véletlenül közös cége van a minisztert állítólag átejtő re…

168 Óra Online
-
  18.03.14 11:48 Belföld

A Kósa-gate összekapcsolódhat a sokak által koncepciós eljárásnak tartott Czeglédy-üggyel.

Kósa üzlettársa - A rejtélyes csengeri asszony

24
-
  18.03.14 07:45 Belföld

A négygyermekes háztartásbeli özvegy hogyan verhette át a minisztert?

Kósa Lajos Magyarország történetének legostobább minisztere

Hírklikk
-
  18.03.14 08:02 Belföld

A hvg.hu-nak sikerült elérnie Kósa Lajost, a Modern Városok programért felelős tárca nélküli minisztert, akiről derült ki, hogy valaki elképesztő összeget, az állítólagos örökségét jelentő 4,3 milliárd eurót bízott rá, amelyből aztán neki magyar államkötvényt kellett vásárolnia. A kérdésre, hogy feltűnt-e neki, mennyi pénzről van szó, úgy válaszolt

Kósa "üzlettársa" - A rejtélyes csengeri asszony

Népszava
-
  18.03.13 20:25 Belföld

Évekig nyomorban élt az a család, amelynek egyik tagja – a háztartásbeli feleség – 1300 milliárd forintot bízott Orbán miniszterére.

Honnan ismerte Kósa Lajos a családot?

RTL Klub
-
  18.03.14 18:33 [N/A]

Barátságban volt Kósa Lajos azzal a csengeri családdal, amelynek egyik tagja a hatalmas összeg befektetésével bízta volna meg a politikust. Ezt mondta az RTL Híradónak egy férfi, aki a család rokonaként mutatkozott be. Szerinte igenis létezik a több milliárd eurós örökség. Mások azonban azt mondják, az egész hazugság. Többen arról is beszéltek,…

Megvan a csengeri állítólagos milliárdos örökösnő: észvesztő a történet a mesés milliárdokról

Blikk
-
  18.03.14 10:47 Belföld

Szövevényes ügy kerekedett a Magyar Nemzet egy nappal korábbi cikkéből, amelyben azt állították Kósa Lajosról, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszterről, hogy elképzelhetetlen nagyságú, 1300 milliárd forintnak megfelelő vagyont kezel, amivel egy magánszemély bízta meg.

Hvg: Kósa maga ment az örökségmilliárdok után

Index
-
  18.03.14 09:20 Választás

A csengeri család mesés meggazdagodását mindenki elhitte. Közben kiderült, hogy Kósa együtt szurkolt az örökösnő üzlettársaival a téli olimpián.