Modern Városok: Érd 42 milliárd forint támogatást már megkapott

Híradó
-
  18.03.14 12:30 Gazdaság 

A Modern városok programban Érd rendelkezésére álló 70 milliárd forintból már 42 milliárd a városba került - mondta a térség országgyűlési képviselője szerdán érdi sajtótájékoztatóján, amelyet közösen tartott a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszterrel és Érd polgármesterével.

13 kapcsolódó hír

Rezsicsökkentés: 7,8 milliárd forintot utalnak át

Infostart
-
  18.03.13 17:05 Belföld 

A távhőszolgáltatók az áprilisi számlákban írják jóvá a téli rezsicsökkentés 12 ezer forintos támogatását - közölte a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter kedden, budapesti sajtótájékoztatón.

Kósa Lajos a 4,3 milliárd euróról: A hölgy hihetővé tette az összeget

168 Óra Online
-
  18.03.13 22:56 Belföld 

A hvg.hu-nak sikerült elérnie Kósa Lajost, a Modern Városok programért felelős tárca nélküli minisztert, akiről ma derült ki, hogy valaki elképesztő összeget, az állítólagos örökségét jelentő 4,3 milliárd eurót  bízott rá, amelyből aztán neki magyar államkötvényt kellett vásárolnia. A kérdésre, hogy feltűnt-e neki, mennyi pénzről van szó, úgy válas

Áprilisban írják jóvá a 12 ezer forintos támogatást a távhőszolgáltatók

Propeller
-
  18.03.13 17:14 Belföld 

A távhőszolgáltatók az áprilisi számlákban írják jóvá a téli rezsicsökkentés 12 ezer forintos támogatását – közölte a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter kedden Budapesten. Fotó: Pixabay cco Kósa Lajos, miután megbeszélést folytatott a téli rezsicsökkentésről a Megyei Jogú Városok Szövetségének és a…

A csengeri "háztartásbeli" fia szerint Kósa Lajos érdeklődött nála a 4 milliárd eurós örökségről

HVG
-
  18.03.14 06:30 Belföld 

Elértük a csengeri állítólagos örökösnő fiát, aki a Magyar Nemzet keddi cikkében tálalt ügyben megbízhatta Kósa Lajost a 4,35 milliárd eurós vagyon kezelésével. Szabó Gábor azt állítja, anyja ügyvédjétől Kósa vele rokoni kapcsolatban álló barátjához szivárgott ki az információ a mesés örökségről, a volt debreceni polgármester ezek után maga…

Óriási ajándékot kapott volna Kósa édesanyja

24
-
  18.03.14 06:16 Belföld 

A megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter édesanyjának adatai szerepelnek a banki adatokban is.

További számokat árult el Kósa Lajos

Napi
-
  18.03.13 17:22 Gazdaság 

A távhőszolgáltatók az áprilisi számlákban írják jóvá a téli rezsicsökkentés 12 ezer forintos támogatását - közölte Kósa Lajos, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter.

Kósa egyáltalán nem akart megszabadulni a csengeri “szélhámosnőtől”

Zoom
-
  18.03.14 10:17 Belföld 

Az állítólagos eurómilliárdokat öröklő nőt maga kereste meg a volt debreceni polgármester. Sőt, Kósa bizalmasának cége is van Szabó Gábornéval.

Rezsicsökkentés: következő számlán jön a jóváírás

RTL Klub
-
  18.03.13 18:34 [N/A] 

A gázzal fűtők is a következő számlán kapják a téli rezsicsökkentést - közölte Kósa Lajos tárca nélküli miniszter. Előfordulhat viszont, hogy valakinek csupán a töredéke jár majd a 12 ezres támogatásnak, az egyéni gázmérőkkel nem rendelkező lakók ugyanis legfeljebb 120 ezer forinton osztozhatnak társasházanként - a rendelet szerint. 

Szavazzon: Ön mire költi a jóváírt 12 ezer forintot?

Blikk
-
  18.03.12 21:20 Belföld 

– Legkésőbb március 26-ig jóvá kell írni a téli rezsicsökkentést a fogyasztóknak – számolta ki a Blikk a vonatkozó kormányrendelet alapján.