Forradalom készül az ingatlanpiacon

TőzsdeFórum
-
  18.03.12 11:34 Gazdaság 

Betört a magyar ingatlanpiacra a nemzetközi szinten már egyre nagyobb jelentőségű proptech (property technology), amely a digitalizációt állítja a szektor szolgálatába.

12 kapcsolódó hír

Óriási megtakarításokat hozhat az ingatlanpiaci forradalom

ProfitLine
-
  18.03.12 17:30 Gazdaság 

A magyar ingatlanpiacon is megjelenik technológián alapuló forradalom, ami a nemzetközi piacon proptech (property technology) néven terjedt el. Az proptech jelentős változást generál, elsősorban robbanásszerűen javíthatja a hatékonyságot, például olcsóbban fenntartható ingatlanokat hoz, milliárdos megtakarításokkal. Egy nemzetközi…

Újabb szót tanulhatsz meg: olcsóbb lesz az építkezés és a rezsi is

Pénzcentrum
-
  18.03.12 16:00 Gazdaság 

A magyar ingatlanpiacon is megjelenik a technológián alapuló forradalom, ami a nemzetközi piacon proptech (property technology) néven terjedt el. A proptech jelentős változást generál, elsősorban robbanásszerűen javíthatja a hatékonyságot...

Olcsóbbá válhatnak az építkezések

Napi
-
  18.03.12 07:48 Gazdaság 

Betört a magyar ingatlanpiacra a nemzetközi szinten már egyre nagyobb jelentőségű proptech (property technology), amely a digitalizációt állítja a szektor szolgálatába. A proptech első körben a kereskedelmi ingatlanoknál hozott látványos eredményeket, emiatt az ingatlanba beruházók mellett ugrásszerűen növekedhet az épületeket, irodákat…

Itt a PropTech, az ingatlanpiac nagy technológiai újítása

Biztosító Magazin
-
  18.03.12 20:24 Gazdaság 

Betört a magyar ingatlanpiacra a nemzetközi szinten már egyre nagyobb jelentőségű PropTech (property technology), amely a digitalizációt állítja a szektor szolgálatába.

Jön a forradalom, csökkenhetnek az árak az ingatlanpiacon

Piac és Profit
-
  18.03.12 10:02 Gazdaság 

A magyar ingatlanpiacon is megjelenik technológián alapuló forradalom, ami a nemzetközi piacon proptech (property technology) néven terjedt el. Az proptech jelentős változást generál, elsősorban robbanásszerűen javíthatja a hatékonyságot, például olcsóbban fenntartható ingatlanokat hoz, milliárdos megtakarításokkal.

Forradalmat hoz az ingatlanpiacon a digitalizáció

HWSW
-
  18.03.12 11:34 Infotech 

A változás szele a pénzügyi szektort már viszi magával, és az ingatlanpiac sem ússza meg az innovációt. Feltörekvőben a property technology, azaz proptech, a szegmens megkerülhetetlen jövője. Ideje megjegyeznünk a kifejezést!

Technológiai forradalom zajlik az ingatlanpiacon

VG
-
  18.03.12 09:17 Gazdaság 

A magyar ingatlanpiacon is megjelenik a digitalizáción alapuló technológiai forradalom, amely a nemzetközi piacon proptech néven vált ismertté. A vállalatvezetők 29 százaléka szerint olcsóbbak lehetnek az építkezések a digitalizáció térnyerése miatt – áll az ingatlan.com közleményében.