Orbán Viktor: Magyarország kormánya ma nem zsarolható, függetlenek vagyunk

Magyar Idők
-
  18.02.14 20:25 Belföld 

A miniszterelnök a Fidesz frakcióülésén úgy fogalmazott, hogy külföldi gazdasági és politikai érdekcsoportok Soros György vezetésével gyenge és zsarolható kormányt szeretnének Magyarországon.

16 kapcsolódó hír

Orbán Viktor: Nem zsarolható a kormány

Magyar Idők
-
  18.02.15 06:19 Belföld 

Külföldi gazdasági és politikai érdekcsoportok Soros György vezetésével gyenge és zsarolható kormányt szeretnének Magyarországon – fogalmazott a miniszterelnök.

Orbán szerint az ellenzék csak gyűlölködni tud, külföldről lejáratókampány indult a kormánypártok ellen, és még a rezsi…

444
-
  18.02.14 21:10 Vélemény 

A miniszterelnök szerint a bankok, az energiaszolgáltatók és Soros akarja az országra kényszeríteni az akaratát, és nem tetszik nekik, hogy az Orbán-kormány ennyire nagyon király.

Orbán: az ellenzék gyűlöletkampányt indít, le akarják vadászni a kormányt

Propeller
-
  18.02.14 20:59 Belföld 

Rengeteg irányból támadják a magyar kormányt – vagyis Orbán szerint az egész országot. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI Külföldi gazdasági és politikai érdekcsoportok Soros György vezetésével gyenge és zsarolható kormányt szeretnének Magyarországon – jelentette ki a Magyar Idők információi szerint Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz-KDNP…

Orbán Viktor: a választás tétje az, hogy független vagy zsarolható kormány jön létre

Infostart
-
  18.02.14 20:58 Választás 

Külföldi gazdasági és politikai érdekcsoportok Soros György vezetésével gyenge és zsarolható kormányt szeretnének Magyarországon - jelentette ki a Magyar Idők információi szerint Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz-KDNP országgyűlési frakciószövetség visegrádi kihelyezett ülésén, szerda este. Hozzátette: "Magyarország kormánya ma nem…

Orbán Viktor: a kormány nem zsarolható, függetlenek vagyunk

Zoom
-
  18.02.15 09:58 Belföld 

2010 után a gazdasági válság kezelésével, majd az energiaszolgáltatók, a bankok egy részének és a német kézben lévő sajtó egy részének nemzeti kézbe vételével a kormány zsarolhatósága megszűnt - jelentette ki.

Orbán Viktor: külföldről irányított lejáratókampány zajlik a kormánypártok ellen

Szeretlek Magyarország
-
  18.02.15 08:34 Belföld 

A miniszterelnök szerint az ellenzéktől gyűlöletre és gyűlöletkampányra lehet számítani az elkövetkező 50 napban.

Orbán: Magyarország kormánya ma nem zsarolható, függetlenek vagyunk

VS
-
  18.02.14 23:29 Belföld 

Külföldi gazdasági és politikai érdekcsoportok Soros György vezetésével gyenge és zsarolható kormányt szeretnének – mondta a kormányfő.

Orbán Viktor leütötte a tébolylécet: olyan eszement dolgokat mondott, amitől téged is kitör a frász

Pesti Bulvár
-
  18.02.15 09:29 Belföld 

Arra számíthattunk, hogy egyre közelebb kerülvén a választásokhoz, Orbán Viktor is egyre nagyobb ostobaságokat fog mondani, de ezúttal a helyzetértékelésében önmagát is sikerült felülmúlnia. Külföldi gazdasági és politikai érdekcsoportok Soros György vezetésével gyenge és zsarolható kormányt szeretnének Magyarországon – jelentette ki a…

Orbán: Magyarország kormánya ma nem zsarolható

Gondola
-
  18.02.14 22:35 Belföld 

A választás tétje az, hogy független vagy zsarolható kormány jön létre a választások után.

Orbán szerint Magyarország kormánya ma nem zsarolható

MNO
-
  18.02.14 21:05 Belföld 

Tovább sorosozott, migránsozott a kormányfő a Fidesz–KDNP visegrádi frakcióülésén. És dicsérte Washingtont, Pekinget, Moszkvát.