Gulyás Gergely: a spekuláns elleni törvénycsomagról és a kormányzati munkáról tárgyalnak a frakc…

Magyar Idők
-
  18.02.14 16:48 Belföld 

Fontos előrelépést sikerült elérni számtalan kulcsfontosságú területen, így a gazdaságot nem csupán stabilizálták, hanem a növekedés alapjai is biztosítottak. 

19 kapcsolódó hír

Egyhangúlag döntöttek a kormánypártok a Stop Soros törvénycsomag támogatásáról

Híradó
-
  18.02.15 13:49 Belföld 

A kormánypártok egyhangúlag döntöttek a Stop Soros törvénycsomag támogatásáról, amelynek tárgyalása jövő héten megkezdődhet az Országgyűlésben.

Orbán Viktor: Magyarország kormánya ma nem zsarolható, függetlenek vagyunk

888
-
  18.02.14 21:06 Belföld 

A Magyar Idők információi szerint Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz-KDNP országgyűlési frakciószövetség visegrádi kihelyezett ülésén szerda este elmondta, hogy Magyarország kormánya ma nem zsarolható. A kormányfő kijelentette, hogy külföldi gazdasági és politikai érdekcsoportok Soros György vezetésével gyenge és zsarolható…

Bejelentkezés Visegrádról: érkeznek a politikusok a Fidesz frakcióülésére

ATV
-
  18.02.14 18:06 Belföld 

Kihelyezett frakcióülés kezdődik kora este Visegrádon. Szokás szerint Orbán Viktor miniszterelnök helyzetértékelésével indul a tanácskozás. A kétnapos frakcióülésen az is eldől: szavazzon-e a parlament a jövő héten a Stop-Soros törvénycsomagról. Ott van Visegrádon kollégánk, Várkonyi Gyula.

Csak a választások után döntenek a Stop Soros törvénycsomagról

Infostart
-
  18.02.15 14:13 Belföld 

A kormánypártok egyhangúlag döntöttek a Stop Soros törvénycsomag támogatásáról. Gulyás Gergely azt mondta, a kormánypártoknak most nincs meg a szükséges kétharmados többsége a javaslat nemzetbiztonsági törvényt érintő pontjainak elfogadásához.

Hóban és hidegben hallgatták a veszprémi fideszest a kisgyerekek

HVG
-
  18.02.15 09:23 Választás 

Ovádi Pétert indítja a nagyobbik kormánypárt Veszprémben az árpilisi országgyűlési választásokon, beszédet is tartott a minap, hóban hallgatták őt a gyerekek.

Széllel szemben dönthet a parlament

24
-
  18.02.14 20:03 Belföld 

Az LMP vezetőinek fegyelmi ügye mellett a szigorú, de értelmetlen Stop Soros törvénycsomagról is szavazhat a Tisztelt Ház hétfőn és kedden.

Csak a választások után döntenek a Stop Sorosról

Debmedia
-
  18.02.15 14:58 Belföld 

A kormánypártok egyhangúlag döntöttek a Stop Soros törvénycsomag támogatásáról, amelynek tárgyalása jövő héten megkezdődhet az Országgyűlésben, de döntés a választások után várható róla – mondta Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője a kormánypártok kihelyezett, együttes frakcióülése után, csütörtökön Visegrádon. Kifejtette: a…

Fidesz: szerényen, de magabiztosan várjuk a választásokon való megmérettetést

Sztárklikk
-
  18.02.14 16:45 Belföld 

A Stop Soros törvénycsomag, valamint az elmúlt nyolc év kormányzati munkájának értékelése is szerepel a Fidesz és a KDNP országgyűlési képviselőcsoportjának visegrádi kihelyezett ülésének napirendjén - közölte Gulyás Gergely, a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője szerdán, a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.

Stop Soros – már csak a választások után mer dönteni minderről a kormány

Hírhatár
-
  18.02.15 15:46 Belföld 

A kormánypártok egyhangúlag döntöttek a Stop Soros törvénycsomag támogatásáról, amelynek tárgyalása jövő héten megkezdődhet az Országgyűlésben, de döntés a választások után várható róla - közölte Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője a kormánypártok kihelyezett, együttes frakcióülése után, csütörtökön Visegrádon.

Egyhangúlag döntöttek a kormánypártok a Stop Soros támogatásáról

Origo
-
  18.02.15 14:11 Belföld 

Az elkövetkező hetekben durva kampányra számítanak az ellenzék részéről.

Óriási meglepetés a Stop Soros törvénycsomag ügyében: Gulyás Gergely jelentette be a zárt ülésen történteket

Blikk
-
  18.02.15 14:02 Belföld 

Bár eddig úgy tűnt, a kormánypártok mindenképpen át akarják verni a Parlamenten a Stop soros néven elhíresült törvényjavaslat elfogadását, ebből most úgy néz ki, mégsem lesz semmi!

Független vezetés helyett zsarolható kormányt – erről beszélt Orbán Visegrádon

Klubrádió
-
  18.02.15 12:38 Belföld 

Orbán Viktor szerint külföldi érdekcsoportok gyenge és zsarolható kormányt szeretnének Magyarországon, mert a mai vezetés független. A miniszterelnök a Fidesz-KDNP frakció visegrádi kihelyezett ülésén is a kormányzati kampány célpontjában álló Soros Györgyöt emlegette, majd úgy fogalmazott: 2010 után a gazdasági válság kezelésével, majd az…

Juszt szerint Orbán tettei mögött mentális problémák és családi zűrök állhatnak

Pesti Bulvár
-
  18.02.15 09:41 [N/A] 

Juszt László nagyon erős bejegyzést tett közzé Orbán Viktor legutolsó ámokfutása után a közösségi oldalán.  A teljes bejegyzés: “Orbán Viktor ma este a Fidesz-KDNP országgyűlési frakciószövetség visegrádi kihelyezett ülésén: Orbán: ”Magyarország kormánya ma nem zsarolható, függetlenek vagyunk”. Amennyiben a kormány maga Orbán…

Egy veszprémi fideszest a hidegben és a hóban hallgathatták az óvodások

Szabad Pécs
-
  18.02.15 08:20 Vélemény 

A képviselő-jelölt urat Ovádi Péternek hívják, és őt a Fidesz a veszprémi országgyűlési kerületben indítja. A minap, amikor a tél valóban télnek látszott, beszédet is tartott egy rendezvényen, és látható, hogy őt is óvodások (esetleg alsósok) hallgathatták. A képviselő úr Facebook-oldalára feltöltött fotóra a Szabad Pécs egyik olvasója hívta fel a

Visegrádon üléseznek a kormánypárti frakciók

Gondola
-
  18.02.14 18:31 Belföld 

A Stop Soros törvénycsomag, valamint az elmúlt nyolc év kormányzati munkájának értékelése is szerepel a Fidesz és a KDNP ülésének napirendjén.

Magabiztosan várja a választásokat a Fidesz

Ripost
-
  18.02.14 16:54 Belföld 

A Stop Soros törvénycsomag, valamint az elmúlt nyolc év kormányzati munkájának értékelése is szerepel a Fidesz és a KDNP országgyűlési képviselőcsoportjának visegrádi kihelyezett ülésének napirendjén.

Ma épp az OLAF a soros, nekik is üzent a kormánypárt

MNO
-
  18.02.14 16:04 Belföld 

Magabiztosan várja a választásokat a Fidesz – erről beszélt Gulyás Gergely a visegrádi frakcióülésük előtt.