Már nem tudják megfizetni a magyar marhát a török piacon

Magyar Idők
-
  18.02.14 09:31 Gazdaság 

Betett a török húsmarhapiacnak a szíriai háború. A gazdaság megtorpanása, a líra értékvesztése jelentősen rontott a jövedelmi helyzeten.

5 kapcsolódó hír

Így kereshet jól állandó stressz mellett

Infostart
-
  18.02.14 08:47 Gazdaság 

Már nem tudják megfizetni a magyar marhát a török piacon – írja a Magyar Idők. A Pénzcentrum.hu összeszedte, mi kell ahhoz, hogy valakiből légiforgalmi irányító váljon. Húsz éve nem látott szintre építették le kötvénykitettségüket a profi portfóliómenedzserek – olvasható a Portfolión.

Ez már tényleg pánik: fejvesztve menekülnek a kötvénypiacról

Portfolio
-
  18.02.13 18:22 Pénzügy 

Húsz éve nem látott szintre építették le kötvénykitettségüket a profi portfóliómenedzserek, háromból több mint ketten alulsúlyozzák az eszközosztályt - derül ki a Bank of America-Merrill Lynch szokásos felméréséből, melyet a CNBC...

Elemészti a török húsmarhapiacot is a szír polgárháború

Magyar Mezőgazdaság
-
  18.02.14 14:29 Állatvilág 

Betett a török húsmarhapiacnak a szíriai háború. A gazdaság megtorpanása, a líra értékvesztése jelentősen rontott a jövedelmi helyzeten, a törökök pedig már nem tudják, illetve nem akarják megfizetni a jó minőségű magyar marhát. A verseny is egyre erősödik, a nagy világpiaci szereplők mellett már a csehek, a szlovákok és a románok is…

Megjött a figyelmeztetés, készül az újabb pofon

Napi
-
  18.02.14 07:08 Gazdaság 

Megijedtek ugyan a befektetők a tőzsdei áreséstől, azonban nem eléggé. Emiatt nagyon valószínű, hogy lesz még egy kör lefelé - derül ki a Bank of America Merrill Lynch friss alapkezelői felméréséből.

Drágák lettünk a törököknek – a versenyelőnyünk a marhapiacon a hatékonyság javításával növelhető

Agrotrend
-
  18.02.14 16:11 Gazdaság 

A törökök már nem tudják, illetve nem akarják megfizetni a jó minőségű magyar marhát. A verseny is egyre erősödik, a nagy világpiaci szereplők mellett már a csehek, a szlovákok és a románok is konkurenciának számítanak.