Németh Szilárd: a TEK jelentősen hozzájárul Magyarország biztonságához

Magyar Idők
-
  18.02.13 12:59 Belföld 

A Terrorelhárítási Központ nemzetközileg is elismerten, magas színvonalon végzi munkáját, és ezzel hozzájárul az ország biztonságához.

9 kapcsolódó hír

Németh Szilárd: A TEK jelentősen hozzájárul Magyarország biztonságához

Híradó
-
  18.02.13 12:30 Belföld 

A Terrorelhárítási Központ nem kis mértékben járul hozzá ahhoz, hogy ma Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa.

Az E.ON aláígért a rezsicsökkentésnek, Németh Szilárd szerint Brüsszel oldalán támadnak

Propeller
-
  18.02.13 20:41 Belföld 

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke arra hívta fel kedden az E.ON energiaszolgáltatót, hogy ne avatkozzon be az áprilisi országgyűlési választásba. Németh Szilárd kedden látogatást tett a Terrorelhárítási Központban. Utána sajtótájékoztatóján arra a felvetésre, hogy az E.ON bejelentette, a nemzeti gázszolgáltatónál is olcsóbban adják a gázt,…

A TEK jelentősen hozzájárul Magyarország biztonságához

Lokál
-
  18.02.13 12:42 Belföld 

A Terrorelhárítási Központ nem kis mértékben járul hozzá ahhoz, hogy ma Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa - mondta Németh Szilárd, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságnak fideszes elnöke, miután kedden látogatást tett a Terrorelhárítási Központban.

MSZP: 70 ezer forintos rezsinövelés volt a Fidesz rezsicsökkentése

24
-
  18.02.14 09:51 Belföld 

Az Orbán-kormány csak 2016-ban 16 százalékkal csökkenthette volna a gáz árát, nem csoda, hogy Németh Szilárd ideges lett az olcsó gáz megjelenésétől.

A TEK is nem kis mértékben járul hozzá Magyarország biztonságához

ProfitLine
-
  18.02.14 07:00 Gazdaság 

A Terrorelhárítási Központ (TEK) nem kis mértékben járul hozzá, hogy ma Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa lehessen - mondta az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságnak fideszes elnöke, miután látogatást tett a Terrorelhárítási Központban, Budapesten.

Németh Szilárd: a TEK is jelentősen hozzájárul Magyarország biztonságához

Nyugat
-
  18.02.13 14:33 Vélemény 

A TEK létrehozása mérföldkő volt az EU terrorizmusellenes programjában.

Brüsszelben irigykedve tekintenek a TEK-re

Ripost
-
  18.02.13 14:11 Belföld 

A Terrorelhárítási Központ (TEK) nem kis mértékben járul hozzá, hogy ma Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa lehessen - mondta Németh Szilárd, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságnak fideszes elnöke, miután látogatást tett a Terrorelhárítási Központban, Budapesten.