Új határidőkre kell figyelniük az adózóknak

TőzsdeFórum
-
  18.02.13 17:21 Gazdaság 

Szigorúbbá váltak az adóeljárási határidőkre vonatkozó szabályok az adóhatóság és az adózók számára is.

5 kapcsolódó hír

Adózók, figyelem: szigorodott több határidő

Infostart
-
  18.02.14 05:40 Gazdaság 

Szigorúbbá váltak az adóeljárási határidőkre vonatkozó szabályok az adóhatóság és az adózók számára is - hívta fel a figyelmet a Mazars könyvvizsgáló és adótanácsadó kedden.

Szigorodtak az adóeljárási határidők

ProfitLine
-
  18.02.14 04:30 Gazdaság 

Szigorúbbá váltak az adóeljárási határidőkre vonatkozó szabályok az adóhatóság és az adózók oldalán is – hívja fel a figyelmet a MAZARS. Emellett a jövőben, ha az adóhatóság átlépi a döntéshozatalra vonatkozó 60 napos határidőt, akkor adóbírságot már nem szabhat ki. Ez nem befolyásolja a cégek adókülönbözet befizetésére…

Adózók, figyelem: szigorodtak a határidők

Napi
-
  18.02.13 16:42 Gazdaság 

Szigorúbbá váltak az adóeljárási határidőkre vonatkozó szabályok az adóhatóság és az adózók számára is - hívta fel a figyelmet a Mazars könyvvizsgáló és adótanácsadó.

Résen kell lennie az adóhatóságnak, ha büntetni akar

VG
-
  18.02.13 12:46 Gazdaság 

Szigorúbbá váltak az adóeljárási határidőkre vonatkozó szabályok az adóhatóság és az adózók oldalán is. A jövőben, ha az adóhatóság átlépi a döntéshozatalra vonatkozó 60 napos határidőt, akkor adóbírságot már nem szabhat ki. Ez nem befolyásolja a cégek adókülönbözet befizetésére vonatkozó kötelezettségét – hívja fel a figyelmet a MAZARS.