A lassú evés segíthet az elhízás ellen

TőzsdeFórum
-
  18.02.13 16:38  

Japán kutatók szerint a vacsora utáni rágcsálnivalók elhagyása, valamint ha az ember már nem eszik lefekvés előtt két órával, segít az egészséges testsúly elérésében és megőrzésében.

6 kapcsolódó hír

A lassan evő emberek kisebb valószínűséggel híznak el

Család
-
  18.02.13 15:24 Egészség 

Azok, akik lassan esznek, kisebb valószínűséggel híznak el - állapították meg japán kutatók, akik sz

Ön lassú evő? Akkor van egy jó hírünk

HVG
-
  18.02.13 14:13 Életmód 

Azok, akik lassan esznek, kisebb valószínűséggel híznak el – állapították meg japán kutatók. Azt is kiderítették, hogy a vacsora utáni rágcsálnivalók elhagyása és az, ha az ember már nem eszik lefekvés előtt két órával, segít az egészséges testsúly elérésében és megőrzésében.

A lassan evő emberek kisebb valószínűséggel híznak el egy új tanulmány szerint

Ridikül
-
  18.02.14 14:30 Egészség 

Azok, akik lassan esznek, kisebb valószínűséggel híznak el – állapították meg japán kutatók, akik szerint az, ha lefekvés előtt két órával már nem eszünk, szintén segít az egészséges testsúly elérésében és megőrzésében.

Lassan eszel? Van egy jó hírünk számodra!

ProfitLine
-
  18.02.13 23:00 Gazdaság 

Azok, akik lassan esznek, kisebb valószínűséggel híznak el - állapították meg japán kutatók, akik szerint a vacsora utáni rágcsálnivalók elhagyása, valamint ha az ember már nem eszik lefekvés előtt két órával segít, az egészséges testsúly elérésében és megőrzésében - írta a The Daily Telegraph.

Lassan eszel, karcsúbb leszel

Székelyhon
-
  18.02.13 16:45 Határtalan 

Azok, akik lassan esznek, kisebb valószínűséggel híznak el – állapították meg japán kutatók, akik szerint a vacsora utáni rágcsálnivalók elhagyása, valamint ha az ember már nem eszik lefekvés előtt két órával, segít az egészséges testsúly elérésében és megőrzésében.

Aki lassabban eszik, kisebb valószínűséggel hízik el

Beol
-
  18.02.13 15:06 Életmód 

A japán kutatók szerint az is segít, ha elfelejtjük a rágcsálnivalókat vacsora után, és ha lefekvés előtt két órával már nem eszünk.