A lassú evés segíthet az elhízás ellen

TőzsdeFórum
-
  18.02.13 16:38 Gazdaság 

Japán kutatók szerint a vacsora utáni rágcsálnivalók elhagyása, valamint ha az ember már nem eszik lefekvés előtt két órával, segít az egészséges testsúly elérésében és megőrzésében.

6 kapcsolódó hír

Lassan eszel? Van egy jó hírünk számodra!

ProfitLine
-
  18.02.13 23:00 Gazdaság 

Azok, akik lassan esznek, kisebb valószínűséggel híznak el - állapították meg japán kutatók, akik szerint a vacsora utáni rágcsálnivalók elhagyása, valamint ha az ember már nem eszik lefekvés előtt két órával segít, az egészséges testsúly elérésében és megőrzésében - írta a The Daily Telegraph.

A lassan evő emberek kisebb valószínűséggel híznak el egy új tanulmány szerint

Ridikül
-
  18.02.14 14:30 Egészség 

Azok, akik lassan esznek, kisebb valószínűséggel híznak el – állapították meg japán kutatók, akik szerint az, ha lefekvés előtt két órával már nem eszünk, szintén segít az egészséges testsúly elérésében és megőrzésében.

A lassan evő emberek kisebb valószínűséggel híznak el

Család
-
  18.02.13 15:24 Egészség 

Azok, akik lassan esznek, kisebb valószínűséggel híznak el - állapították meg japán kutatók, akik sz

Ön lassú evő? Akkor van egy jó hírünk

HVG
-
  18.02.13 14:13 Életmód 

Azok, akik lassan esznek, kisebb valószínűséggel híznak el – állapították meg japán kutatók. Azt is kiderítették, hogy a vacsora utáni rágcsálnivalók elhagyása és az, ha az ember már nem eszik lefekvés előtt két órával, segít az egészséges testsúly elérésében és megőrzésében.

Lassan eszel, karcsúbb leszel

Székelyhon
-
  18.02.13 16:45 Határtalan 

Azok, akik lassan esznek, kisebb valószínűséggel híznak el – állapították meg japán kutatók, akik szerint a vacsora utáni rágcsálnivalók elhagyása, valamint ha az ember már nem eszik lefekvés előtt két órával, segít az egészséges testsúly elérésében és megőrzésében.

Aki lassabban eszik, kisebb valószínűséggel hízik el

Beol
-
  18.02.13 15:06 Életmód 

A japán kutatók szerint az is segít, ha elfelejtjük a rágcsálnivalókat vacsora után, és ha lefekvés előtt két órával már nem eszünk.