Tízezrek tüntettek az osztrák kormány ellen Bécsben

HírTV
-
  18.01.14 11:00 Külföld 

A demonstrálók azt üzenték Európának, hogy bojkottálja az új jobboldali kabinet szabadságpárti minisztereit.

8 kapcsolódó hír

Több tízezren tiltakoztak Bécsben a Kurz-kormány ellen

Infostart
-
  18.01.13 19:43 Külföld 

A tiltakozók arra szólították az európai kormányokat, hogy bojkottálják az új osztrák kabinetben részt vevő szélsőjobboldali szabadságpárti kormánytagokat, és ne működjenek együtt Ausztriával, amikor az év második felében átveszi az Európai Unió soros elnöki tisztét.

Üzent a "vörös Bécs", több tízezren tiltakoztak a Kurz-kormány ellen

HVG
-
  18.01.13 19:25 Külföld 

Több tízezren vonultak az utcára az osztrák fővárosban rendezett kormányellenes tüntetésre, arra szólítva föl Európát, hogy bojkottálja az új jobboldali kabinet szabadságpárti minisztereit.

Tízezrek szólították bojkottra Európát Bécsben a kormányfő ellen

MFor
-
  18.01.13 19:39 Gazdaság 

Több tízezren vonultak az utcára szombaton Bécsben kormányellenes tüntetésre, arra szólítva Európát, hogy bojkottálja az új jobboldali kabinet szabadságpárti minisztereit.

Több tízezer bécsi tüntetett a Kurz-kormány ellen

Napi
-
  18.01.13 19:59 Gazdaság 

Az új jobboldali kabinet szabadságpárti minisztereinek bojkottjára szólított fel a szombaton este Bécsben rendezett kormányellenes tüntetés több tízezer résztvevője - írja az MTI-re hivatkozva a hvg.hu.

Tízezrek tüntetnek az osztrák kormány ellen Bécsben

Mérce
-
  18.01.13 19:30 Vélemény 

Nehéz pontosan megmondani, hogy hányan vonultak az utcára,a hivatalos becslések szerint 20 ezren, a szervezők szerint akár 80 ezren is lehettek.

Több tízezren tüntettek Bécsben a szélsőségesnek tartott kormánytagok ellen

Propeller
-
  18.01.14 10:14 Külföld 

Több tízezren tiltakoztak szombat este Bécsben az új osztrák kormány szabadságpárti, szélsőjobboldalinak tartott tagjai ellen. Több tízezres tömeg tiltakozott szombat este Bécsben az új osztrák kormány szélsőjobboldalinak tartott tagjai ellen, és európát arra szólították fel, hogy bojkottálják a Kurz-kormány szabadságpárti politikusait. A…

Tízezrek tiltakoztak Bécsben a Kurz-kormány ellen

Pesti Bulvár
-
  18.01.14 09:20 Külföld 

A tiltakozók arra szólították az európai kormányokat, hogy bojkottálják az új osztrák kabinetben részt vevő szélsőjobboldali szabadságpárti kormánytagokat, és ne működjenek együtt Ausztriával, amikor az év második felében átveszi az Európai Unió soros elnöki tisztét. Több tízezren vonultak az utcára szombaton Bécsben kormányellenes tüntetésre,…