Miklós Edit nem lesz ott a phjongcshangi téli olimpián

Magyar Idők
-
  18.01.14 09:11 Sport 

Miklós Edit nem indul a phjongcshangi téli olimpián, miután az alpesi sízők világkupa-sorozatának ausztriai állomásán, a szombati szuperóriás-műlesiklás során bukott és jobb térdében elszakadt a keresztszalag.

23 kapcsolódó hír

Miklós Edit nem lesz ott a téli olimpián

Propeller
-
  18.01.13 23:13 Sport 

Miklós Edit nem indul a phjongcshangi téli olimpián, miután az alpesi sízők világkupa-sorozatának ausztriai állomásán, a szombati szuperóriás-műlesiklás során bukott és jobb térdében elszakadt a keresztszalag. Fotó: MTI A hazai sportági szövetség szombat este közleményben tudatta, hogy a versenyzőt az éjszaka folyamán megműtik,…

Miklós Editnek szalagszakadása van, de nem biztos, hogy megműtik

HVG
-
  18.01.13 18:10 Sport 

A magyar szövetségi kapitány szerint Miklós Edit nem ájult el a rosszul sikerült szuperóriás-műlesiklás után, valamint a bal lába sértetlen maradt. A jobb lábát megröntgenezték a villachi kórházban, és a sportoló orvosa dönti el, hogyan tovább, szükség lesz-e műtétre.

Miklós Edit összeesett a célban

Infostart
-
  18.01.13 13:59 Sport 

További vizsgálatok alapján dől majd el, hogy meg kell-e műteni Miklós Editet, aki a szombati szuperóriás-műlesiklás során bukott. Elszakadt a szalag a jobb térdében.

Miklós Edit újabb drámája – a célban esett és veszítette el eszméletét

M4 Sport
-
  18.01.13 12:49 Sport 

Mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Miklós Edit összeesett, és elájult a célban

NLCafé
-
  18.01.13 14:17 Sport 

Miklós Edit célba ért, majd elvesztette az eszméletét a Bad Kleinkirchheimben rendezett szuper-óriásműlesikló futamon.

Alpesisí-vk: Miklós Edit a célba érkezéskor bukott és elájult

NSO
-
  18.01.13 12:55 Sport 

Az ausztriai Bad Kleinkirchheimben rendeztek női szuper-G vk-futamot, amelyen indult Miklós Edit is. A magyar versenyző a célba érkezéskor hatalmasat esett, a fejét is beverte a földbe, és percekig nem is mozdult.

Alpesi sí: Miklós Editet megműtötték, a kórházból üzent – videó

NSO
-
  18.01.14 12:40 Sport 

Megműtötték Miklós Editet, aki szombaton súlyos térdsérülést szenvedett az ausztriai Bad Kleinkirchheimben rendezett szuper-G világkupafutamon, ezért biztosan kihagyja a pjongcsangi téli olimpiát. A magyar alpesi sízőre hosszú kényszerpihenő vár, felépülése várhatóan több hónapot vesz igényben.

Miklós Edit nem indulhat a téli olimpiai játékokon

Főtér
-
  18.01.14 11:57 Határtalan 

Az alpesi síző szombati keresztszalag-szakadása elhúzódó rehabilitációra szorul.

Miklós Editnek ki kell hagynia az olimpiát

Székelyhon
-
  18.01.14 11:36 Sport 

Miklós Edit nem indulhat a pjongcsangi téli olimpián, miután az alpesi sízők világkupa-sorozatának ausztriai állomásán, a szombati szuperóriás-műlesiklás során bukott, és jobb térdében elszakadt a keresztszalag. Az éjszaka folyamán megműtötték, rehabilitációja várhatóan több hónapot vesz igénybe.

Végleges: Nem vesz részt a téli olimpián a magyar sportolónő

Pesti Bulvár
-
  18.01.14 09:25 Sport 

Miklós Edit nem indul a phjongcshangi téli olimpián, miután az alpesi sízők világkupa-sorozatának ausztriai állomásán, a szombati szuperóriás-műlesiklás során bukott és jobb térdében elszakadt a keresztszalag. A hazai sportági szövetség szombat este közleményben tudatta, hogy a versenyzőt az éjszaka folyamán megműtik, rehabilitációja…

Bréking: Miklós Edit nem indul az olimpián!

Hosszabbítás
-
  18.01.13 21:36 Sport 

A legjobb magyar sízőnk keresztszalag-szakadást szenvedett.

Miklós Edit ismét megsérült

RTL Klub
-
  18.01.13 18:45 [N/A] 

Célba érkezéskor elesett és úgy tűnt, hogy elvesztette az eszméletét Miklós Edit síelő. Ausztriában egy világkupa versenyen vett részt, a baleset után mentőhelikopter szállította kórházba. A helyszínen lévő szövetségi kapitány szerint a sportoló nem vesztette el eszméletét. Ugyanakkor a jobb térdében elszakadt egy szalag. Még nem tudni, hogy meg ke

FRISSÍTVE: Elájult Miklós Edit a célbaérkezés után

Maszol
-
  18.01.13 18:23 Határtalan 

Közvetlenül  célba érkezése után hanyatt esett, beütötte a fejét és elájult Miklós Edit az alpesi sí világkupa idei első gyorsasági számában, az ausztriai Bad Kleinkirchheimben rendezett szombati szuper-óriásműlesikló futamon.

Miklós Edit elájult a célban

VS
-
  18.01.13 17:23 Sport 

A magyar versenyző az utolsó kapunál rontott és elesett.

Miklós Edit megint súlyosan megsérült

Erdély Ma
-
  18.01.13 16:47 Sport 

Közvetlenül célba érkezése után hanyatt esett, beütötte a fejét, és elájult Miklós Edit az alpesisí-világkupa idei első gyorsasági számában, az ausztriai Bad Kleinkirchheimban rendezett szombati szuper-óriásműlesikló futamon – közölte az MTI.

Miklós Edit a célban esett és veszítette el eszméletét

Sport365
-
  18.01.13 16:13 Sport 

Kétségessé vált a szereplése a téli olimpián.