Borult, párás idő várható

Híradó
-
  18.01.13 06:07 Időjárás 

Erősen felhős vagy borult, párás idő várható, csak délutántól vékonyodhat, szakadozhat a felhőzet az északkeleti határ közelében – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

9 kapcsolódó hír

Megérkezett az egyhetes tél

Híradó
-
  18.01.13 21:15 Időjárás 

Nagyjából három hét enyhe idő és több meleg rekord után visszatért a tél szombaton. Már napközben is itt-ott esett a hó, aztán éjszaka egyre több helyen volt havazás. Vasárnap mindenképpen érdemes lesz felmenni a hegyekbe, lehet szánkózni, hógolyózni, mert úgy tűnik, hogy csak néhány napig tart a januári tél.

Több centi friss hó hullhat még – öt megyére adtak ki figyelmeztetést

Propeller
-
  18.01.13 18:44 Időjárás 

Vasárnap éjfélig van érvényben az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése. Fotó: Pixabay Az előrejelzés szerint reggelig túlnyomóan borult lesz az ég, csak az éjszaka második felében északkeleten szakadozik, csökken a felhőzet. Több helyen számíthatunk csapadékra; északkelet felől egyre inkább havas eső, hó, éjszaka már…

Hétfő reggel akár -15 fok is lehet

Kiderül
-
  18.01.14 04:59 Időjárás 

Az észak, északkelet felől beáramló hideg levegő vasárnap nyugalomba kerül. A derült, szélcsendes középső és keleti tájakon hétfő reggelre nagyon mélyre csökken a hőmérséklet.

Milyen lesz az idő? - itt a friss előrejelzés

Napi
-
  18.01.13 16:54 Gazdaság 

Vasárnap reggelig túlnyomóan borult lesz az ég, csak az éjszaka második felében északkeleten szakadozik, csökken a felhőzet. Több helyen számíthatunk csapadékra, északkelet felől egyre inkább havas eső, hó, éjszaka már mindenütt havazás várható - írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Hideg, borús idő lesz, még egy kis hóra is számíthatunk

Sonline
-
  18.01.14 07:00 Belföld 

Hideg, borús idő lesz, még egy kis hóra is számíthatunk – éjszaka jelentősen csökken a felhőzet, és fagyni fog.

Hajnalban többfelé várható fagy, de délutánra már a nap is kisüthet

Debmedia
-
  18.01.14 07:00 Időjárás 

Vasárnap reggel már fagyni fog, napközben viszont némi napsütésben is reménykedhetünk. Délelőtt északkelet felől csökken a felhőzet, főleg nyugaton eleinte az erősen felhős égből még helyenként kisebb havazás, hószállingózás lehet. Délután tovább csökken a felhőzet és kisüt a nap, csapadék már nem várható. Élénk lesz a keleti szél. A…

Többfelé ismét havazott

RTL Klub
-
  18.01.13 18:27 [N/A] 

Visszatér a tél. Pár napja még a melegrekord dőlt meg, szombaton pedig egyre több felé kezdődött meg a havazás. Sőt, éjszaka és vasárnap napközben is folytatódik, néhány centinél nagyobb hóra azonban sehol sem kell számítani.

Friss hó hullhat éjszaka

Debreceni Nap
-
  18.01.13 17:54 Megyei 

Vasárnap éjfélig van érvényben az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése. Az előrejelzés szerint reggelig túlnyomóan borult lesz az ég, csak az éjszaka második felében északkeleten szakadozik, csökken a felhőzet. Több helyen számíthatunk csapadékra; északkelet felől egyre inkább havas eső, hó, éjszaka már mindenütt havazás…