Önvezető autókat fejlesztenek Magyarországon - Összeálltak a nagyágyúk

Portfolio
-
  18.01.12 11:13 Gazdaság 

Informatikai, elektronikai és járműipari cégek alapításával január 10-én létrejött a Zalai Önvezető Jármű Klaszter, melynek célja a kutatás-fejlesztési és innovációs kapacitások intézményesített összekapcsolása az intelligens...

5 kapcsolódó hír

Önvezető autók: fontos bejelentést tettek

Napi
-
  18.01.12 13:09 Gazdaság 

Informatikai, elektronikai és járműipari cégek megalakították a Zalai Önvezető Jármű Klasztert, amelynek célja az intelligens közlekedési rendszerek kutatás-fejlesztési és innovációs kapacitásainak összekapcsolása - közölte az egyik kezdeményező, a T-Systems Magyarország Zrt. az MTI-vel.

Klaszter alakult az önvezető járművek hazai fejlesztésére

autopro
-
  18.01.12 16:30 Autó-motor 

Informatikai, elektronikai és járműipari cégek részvételével megalakult a Zalai Önvezető Jármű Klaszter, amelynek célja az intelligens közlekedési rendszerek kutatás-fejlesztési és innovációs kapacitásainak összekapcsolása.

Fontos lépés a hazai önvezető autós fejlesztésekben

Infostart
-
  18.01.12 12:13 Gazdaság 

Informatikai, elektronikai és járműipari cégek részvételével megalakult a Zalai Önvezető Jármű Klaszter, amelynek célja az intelligens közlekedési rendszerek kutatás-fejlesztési és innovációs kapacitásainak összekapcsolása - közölte az egyik kezdeményező, a T-Systems Magyarország Zrt.

Hazai cégek fogtak össze az önvezető autókért

VG
-
  18.01.12 12:23 Gazdaság 

Informatikai, elektronikai és járműipari cégek részvételével megalakult a Zalai Önvezető Jármű Klaszter az intelligens közlekedési rendszerek kutatás-fejlesztési és innovációs kapacitásainak összekapcsolására.