25 éves programot indít a műanyaghulladék felszámolására a brit kormány

Kitekintő
-
  18.01.11 18:36 Külföld 

A kormány az első lépések között adóintézkedésekkel és egyéb ösztönzőkkel az áruházakat igyekszik rávenni az eldobható, egyszer használatos műanyagok kiiktatására termékkínálatukból és a csomagolóeszközök közül.

5 kapcsolódó hír

A britek leszámolnának a műanyag szeméttel

Portfolio
-
  18.01.11 18:31 Gazdaság 

A műanyaghulladék teljes felszámolását célzó, negyedszázadra szóló környezetvédelmi stratégiát hirdetett meg csütörtökön a brit kormány. A programot személyesen Theresa May miniszterelnök ismertette. May kijelentette: a kormány...

A brit kormány óriásprojektet indított műanyaghulladékok felszámolására

NRGreport
-
  18.01.12 15:15 Gazdaság 

A műanyaghulladék teljes felszámolását célzó, 25 éves környezetvédelmi stratégiát hirdetett meg csütörtökön a brit kormány.

A műanyaghulladék teljes felszámolását célozza a brit kormány

ProfitLine
-
  18.01.12 06:30 Gazdaság 

A műanyaghulladék teljes felszámolását célzó, negyedszázadra szóló környezetvédelmi stratégiát hirdetett meg csütörtökön a brit kormány.

A brit kormány negyedszázadra szóló offenzívát indít a műanyaghulladék felszámolására!

Ecolounge
-
  18.01.12 12:39 Tudomány 

A műanyaghulladék teljes felszámolását célzó, 25 évre szóló környezetvédelmi stratégiát hirdetett meg csütörtökön a brit kormány.

A műanyaghulladék teljes felszámolását célzó programot a hirdetett brit kormány

Érdekes Világ
-
  18.01.11 19:12 Színes 

A műanyaghulladék teljes felszámolását célzó, negyedszázadra szóló környezetvédelmi stratégiát hirdetett meg a brit kormány. A programot személyesen Theresa May miniszterelnök ismertette, és elmondta, hogy a kormány az első lépések között adóintézkedésekkel és egyéb ösztönzőkkel az áruházakat igyekszik rávenni az eldobható,…