Forgalomban az első digitálisan nyomon követhető tabletta

Híradó
-
  17.11.14 18:23 Mobiltech 

Az amerikai élelmiszer- és gyógyszerbiztonsági hatóság engedélyezte az első olyan tabletta forgalomba hozatalát, amelynek bevétele digitálisan nyomon követhető.

10 kapcsolódó hír

Engedélyezték az első digitális tablettát az Egyesült Államokban

444
-
  17.11.14 13:46 Egészség 

Az apró szenzort a gyógyszerrel együtt kell lenyelni, így lehet nyomon követni, hogy valaki tényleg szedi-e a gyógyszerét.

Forgalomba kerülhet az első digitálisan nyomon követhető tabletta

Ridikül
-
  17.11.14 21:15 Egészség 

Az amerikai élelmiszer- és gyógyszerbiztonsági hatóság (FDA) engedélyezte az első olyan tabletta forgalomba hozatalát, amelynek bevétele digitálisan nyomon követhető. A szakemberek szerint a mentális betegségek kezelésére felírt gyógyszer nyomonkövethetősége hasznos lehet egyes páciensek számára.

A világ első digitális gyógyszere

Bitport
-
  17.11.15 07:58 Infotech 

Beépített szenzorral rendelkezik az a pirula, ami új utakat nyithat a gyógyszeripar és a dolgok internete egybekelésével.

Már digitálisan is követni lehet a gyógyszer szedését

Infostart
-
  17.11.14 21:39 Mobiltech 

Az amerikai élelmiszer- és gyógyszerbiztonsági hatóság (FDA) engedélyezte az első olyan tabletta forgalomba hozatalát, amelynek bevétele digitálisan nyomon követhető.

Az FDA engedélyezte a világ első digitális gyógyszerét

PharmaOnline
-
  17.11.14 09:24 Egészség 

Tegnap került virtuális pecsét arra az FDA-engedélyre, amely világviszonylatban elsőként zöld utat adott egy digitális gyógyszernek. Az Abilify MyCite néven jóváhagyott aripiprazol tabletta a benne lévő szenzor segítségével követi nyomon, hogy a szkizofrén beteg bevette-e a gyógyszerét.

A tabletta, ami szól, ha bevették

Beol
-
  17.11.14 17:57 Életmód 

Forgalomba kerül az első digitálisan nyomon követhető tabletta Amerikában.

Itt az első engedélyezett digitális gyógyszer

MedicalOnline
-
  17.11.14 09:54 Külföld 

Az FDA digitális gyógyszert engedélyezett, amely szenzorral követi nyomon, hogy a szkizofrén beteg bevette-e tablettát, írja a PharmaOnline.