Maró folyadékkal öntötte le barátját egy pécsi férfi

ATV
-
  17.11.13 17:32 Baleset-bűnügy 

Előzetes letartóztatásba került egy férfi életveszélyt okozó testi sértés miatt. A részeg tettes otthonában támadt rá egy régi, szintén ittas ismerősére múlt csütörtök este.

16 kapcsolódó hír

Unokája ölhette meg a sarkadkeresztúri nőt

Jogászvilág
-
  17.11.13 14:39 Gazdaság 

Előzetes letartóztatásba helyeztek egy 35 éves nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy baltával meggyilkolta nagymamáját Sarkadkeresztúron pénteken - közölte a Békés Megyei Főügyészség.

Maró folyadékkal támadt a részeg ismerősére

NLCafé
-
  17.11.13 15:30 Baleset-bűnügy 

Előzetesbe került jogerősen egy férfi, miután részegen maró anyagot öntött a szintén ittas állapotban lévő ismerősére. A sértettnek életveszélyes sérülései keletkeztek.

A gyanútlan férfit elkábította és kirabolta egy nő

Veol
-
  17.11.14 12:19 Baleset-bűnügy 

Rablás bűntettének esete miatt emelt vádat a Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészség egy 26 éves tapolcai nővel és 32 éves rokonával szemben, akik annak érdekében, hogy pénzt szerezzenek, 2017 júliusában egy ismerősüket elkábították, majd a nő az öntudatlan férfi pénzét és gépkocsijának indítókulcsát eltulajdonította, közölte a Veszprém…

Recski csecsemőhalál: újabb szakértőket kérdez a törvényszék

Heol
-
  17.11.13 15:47 Baleset-bűnügy 

A tavalyi, recski csecsemőhalál ügyében tartott tárgyalást az Egri Törvényszék hétfőn. A megyei főügyészség a csecsemő apját, G. M.-et halált okozó testi sértés bűntettével, valamint nagyobbik gyermeke sérelmére gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés vétségével vádolja.

Közmunkára ítélte a bíróság a garázdát

Teol
-
  17.11.14 13:10 Baleset-bűnügy 

Százhúsz óra közmunkára ítélte a 47 éves vádlottat garázdaság, kisebb kárt okozó rongálás és könnyű testi sértés vétségének elkövetése miatt a Szekszárdi Járásbíróság.

Drogkereskedők ellen indult eljárás Szegeden

Biztonságpiac
-
  17.11.13 19:02 Baleset-bűnügy 

A gyanú szerint új pszichoaktív anyagnak minősülő szert árusított az a két ember, akiknek előzetes letartóztatását ügyészi indítványra elrendelte a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője. Szanka Ferenc közölte, ügyükben új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének megalapozott…

Marihuána ültetvény egy nagybaracskai ingatlanon

Hírhatár
-
  17.11.14 12:11 Megyei 

A Bajai Járási Ügyészség kábítószer birtoklásának bűntette miatt vádat emelt egy 47 éves nagybaracskai férfi ellen, aki 2017 tavaszán Hollandiából rendelt kendermagokból kannabisz ültetvényt hozott létre egy nagybaracskai ingatlanon, de ezen kívül amfetamint és kokaint is fogyasztott.

Hajvágás mellett kábítószert is árult vendégeinek az esztergomi nő

Dorogi-medence
-
  17.11.14 09:23 Megyei 

Az Esztergomi Járási Ügyészség kábítószer kereskedelem bűntette miatt emelt vádat az előzetes letartóztatásban lévő 23 éves nővel

Vádat emeltek a fodrászdíler ellen

Index
-
  17.11.14 09:19 Baleset-bűnügy 

Az esztergomi nő kevesellte a hajvágásból befolyó pénzt, kiegészítette egy kis kábítószer-eladással.

Nemcsak hajat vágott, hanem drogot is árult ügyfeleinek az esztergomi fodrásznő

infoVáros
-
  17.11.14 09:11 Megyei 

Kábítószer kereskedelem bűntette miatt emelt vádat az előzetes letartóztatásban lévő 23 éves nővel szemben az Esztergomi Járási Ügyészség

Angliából interneten rendelték a drogot

Sonline
-
  17.11.14 08:47 Megyei 

Jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem, és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette, valamint más bűncselekmény miatt emelt vádat három férfi ellen a Somogy Megyei Főügyészség.

Előzetesbe került a pópa, aki ittasan halálra gázolt egy férfit

Székelyhon
-
  17.11.13 19:00 Határtalan 

Harminc napos előzetes letartóztatásba helyezték azt a pópát, aki vasárnap este ittasan halálra gázolt egy 49 éves férfit, majd elmenekült a helyszínről - közölte igazságügyi forrásokra hivatkozva az Agerpres.

Savval öntötte régi cimboráját, életveszélyesen megsérült

Bama
-
  17.11.13 17:44 Baleset-bűnügy 

A Pécsi Járásbíróság a napokban elrendelte egy férfi előzetes letartóztatását, életveszélyt okozó testi sértés bűntettének alapos gyanúja miatt egy hónapra.

Döbbenet: maró folyadékkal öntötte le az ismerősét egy férfi

Blikk
-
  17.11.13 15:27 Baleset-bűnügy 

Pécs - Előzetes letartóztatásba került egy férfi életveszélyt okozó testi sértés miatt. A részeg tettes otthonában támadt rá egy régi, szintén ittas ismerősére múlt csütörtök este.

Megölhette a mamáját - Előzetesben a sarkadkeresztúri unoka

Népszava
-
  17.11.13 15:24 Baleset-bűnügy 

A 35 éves nő a szomszéd szobában dohányozva negyedóráig hallgatta a földön fekvő idős nő hörgését.

Berúgtak, összevesztek, aztán maró anyaggal öntötte le régi ismerősét egy férfi

Pécsi Újság
-
  17.11.13 08:42 Baleset-bűnügy 

Előzetes letartóztatásba helyezett a Pécsi Járásbíróság egy férfit, aki életveszélyes sérüléseket okozott ismerősének.  A Pécsi Törvényszék közlése szerint a nyomozás megállapításai alapján az ittas gyanúsított múlt pénteken, az esti órákban, a lakóhelyén, ismeretlen maró folyadékkal öntötte le egy régi ismerősét, aki szintén ittas volt. A…