Tarolnak a libák a hétvégén

Életforma
-
  17.11.11 12:12 Recept 

A hét végén van Márton-nap, amikor a hagyományt követve libahúst szükséges fogyasztani. Aki nem akar otthon bíbelődni a főzéssel, menjen fesztiválra, ott most biztosan talál libasültet.

1 kapcsolódó hír

Villámgyors és olcsó fogás Márton napra: libatepertőkrém 10 perc alatt

Mindmegette
-
  17.11.10 18:00 Életmód 

Hétvégén Márton nap, amikor szokás valami libából készült fogást: libasültet, ludaskását vagy libalevest készíteni. Ám, akinek se kedve se ideje nincs iylesemivel bíbelődni, de szertné valahogy mégiscsak megtartani a hagyományt, az készítsen tepertőkrémet libatepertőből! Isteni finom, ráadásul roppant idő és költséghatékony megoldás - mutatjuk…