Sárosdi Lilla: Egy ideje arról álmodom, mennyit szenvedhet most Marton

168 Óra Online
-
  17.11.09 07:30 Belföld 

Nagyon sajnálja Sárosdi Lilla, hogy olyasmiért is meghurcolta a média Marton Lászlót, amit nem követett el. Férjével, Schilling Árpáddal elmesélik, hogyan bolydult föl az életük.

7 kapcsolódó hír

Bűnbocsánat

HírTV
-
  17.11.09 22:30 Vélemény 

Sárosdi Lilla nem bánta meg, hogy nyilvánosságra hozta zaklatója nevét, de sajnálja, hogy Marton Lászlót meghurcolták.

Sárosdi: Nagyon fáj, hogy nem tudtam Martont megmenteni az igaztalan támadásoktól

ATV
-
  17.11.09 13:16 Belföld 

Már nem tud haragudni Marton Lászlóra Sárosdi Lilla, és meg fogja nézni a rendező jelenleg futó legnagyobb sikerét, A Pál utcai fiúkat. Minderről a 168 óraának adott interjúban beszélt a színésznő és férje, Schilling Árpád.

Sárosdi Lilla: Hadd védjem meg Marton Lászlót

HVG
-
  17.11.09 10:05 Belföld 

Csaknem négyszázan keresték meg a színésznőt a saját zaklatási történeteikkel. Marton Lászlónak megbocsátott, és sajnálja, hogy a rendezőt olyasmiért is meghurcolta a média, amit nem követett el.

Fordulat: Sárosdi Lilla védelmébe vette Marton Lászlót

Blikk
-
  17.11.09 11:11 Bulvár 

Sárosdi Lilla férjével, Schilling Árpáddal együtt adott nagyinterjút a 168 órának. Lilla beszélt arról, hogy közel négyszázan jelezték számára, hogy hasonló történt velük is, s akkor tudta meg, nem ő lehetett Marton egyetlen áldozata.

Sárosdi Lilla: “Egy ideje Martonnal álmodom”

SzínházOrg
-
  17.11.10 06:13 Kultúra 

A Schilling Árpád – Sárosdi Lilla művészházaspár a 168 Órának mesélt arról, hogyan bolydult föl az életük, mióta Sárosdi a nyilvánosság elé állt a történetével. A 168 Óra cikkéből: Schilling Árpád elmondta, már akkor tudta, hogy Sárosdi Lilla szexuális zaklatás áldozata lett, amikor még nem is volt a felesége. “A Krétakörben többször is…

Sárosdi Lilla megbocsátott, és már Marton szenvedéséről álmodik

Bors Online
-
  17.11.09 12:02 Bulvár 

Sárosdi Lilla és férje, Schilling Árpád a 168 órának adott interjút, amelyben töviről-hegyire kifejtik a zaklatási ügyet, amelynek a színésznő évtizedekkel ezelőtt áldozata lett. Sárosdi elmondta, hogy nem bánta meg, hogy először még név nélkül állt a nyilvánosság elé, még akkor sem, ha sokak szerint ezzel csak okot adott arra, hogy a gyanú…