Csak a beszéd korrekt

Magyar Idők
-
  17.10.12 11:52 Sport 

Bernd Storck sem az egész világbajnoki selejtezősorozat értékelésére, sem a jövő fürkészésére nem vállalkozott kedd este a Feröer szigetek elleni keserves 1-0-s győzelem után. Válogatottunk szövetségi kapitányának minden oka megvan erre, hiszen neki semmi sem fontosabb, mint a status quo fenntartása. Labdarúgásunk egészére nézve…

7 kapcsolódó hír

Eddig kiálltak Storck mellett, most újragondolják a döntésüket

ATV
-
  17.10.12 21:37 Belföld 

Jövő héten dönthetnek Bernd Storck-ról az MLSZ-ben. A Magyar Labdarúgó Szövetség kedden értékeli a világbajnoki selejtezősorozatot és meghallgatják a szövetségi kapitány beszámolóját. Az MLSZ eddig a legkínosabb meccsek után is kiállt Storck mellett, most azonban egyre többen úgy látják, hogy váltani kell. Részletek a videóban.

Kedden dől el Bernd Storck sorsa

24
-
  17.10.12 06:00 Foci 

Jövő héten kedden hallgatja meg a magyar szövetség a kapitány beszámolóját, ezután döntenek a továbbiakról.

Ők lehetnek Storck utódjai a válogatott kispadján

Propeller
-
  17.10.13 06:26 Sport 

Még ki sem rúgta Bernd Storckot, de már az utódát keresi a Magyar Labdarúgó-szövetség – írja a Blikk. A válogatottat irányító német szövetségi kapitány sorsa jövő héten pecsételődhet meg végleg: a Csányi Sándor (64) vezette elnökség kedden értékeli a munkáját a trénernek, akivel a nemzeti csapat gyatrán szerepelt a világbajnoki selejtező…

Kedden dől el, hogy repül vagy marad Storck

Blikk
-
  17.10.12 07:02 Foci 

- A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) jövő hét kedden értékeli a világbajnoki selejtezősorozatot, amelyet Feröer 1–0-s legyőzésével a harmadik helyen zárt Bernd Storck együttese.

Kedden dől el, kirúgják-e Bernd Storckot

Népszava
-
  17.10.12 10:40 Sport 

Az MLSZ kedden értékeli a magyarok világbajnoki selejtezősorozaton való részvételét.

Magyar labdarúgó-válogatott – Kedden értékeli az MLSZ a selejtezősorozatot

Haon
-
  17.10.12 09:43 Sport 

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) jövő hét kedden értékeli a világbajnoki selejtezősorozatot, amelyet a Feröer-szigetek 1-0-ás legyőzésével a harmadik helyen zárt Bernd Storck együttese.

MLSZ: kedden értékelik Storck munkáját, ezután döntenek

NSO
-
  17.10.11 19:55 Foci 

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) jövő hét kedden értékeli a világbajnoki selejtezősorozatot, amelyet Feröer 1–0-s legyőzésével a harmadik helyen zárt Bernd Storck együttese.