FM: nő a juhállomány, egyre többen foglalkoznak juhtartással Magyarországon

Híradó
-
  17.10.12 14:43 Gazdaság 

Évről évre bővül az anyajuh-állomány.

5 kapcsolódó hír

Egyre többen foglalkoznak juhtartással Magyarországon

ProfitLine
-
  17.10.13 01:00 Gazdaság 

Magyarországon évről évre bővül az anyajuh-állomány, és egyre többen foglalkoznak juhtartással - mondta Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár csütörtökön Mezőhegyesen egy juh bemutató mintatelep átadásán a Földművelésügyi Minisztérium (FM) csütörtöki közleménye szerint.

Mezőhegyes a cigája juh mintaközpontja

Beol
-
  17.10.12 17:18 Belföld 

Juhbemutató mintatelep kitüntető címet kapott Papp József gazdasága Mezőhegyesen. Az elismerést jelző táblát csütörtökön leplezte le Czerván György, a Földművelésügyi Minisztérium agrárgazdaságért felelős államtitkára és Hajduk Péter, a Magyar Juh- és Kecsketenyésztők Szövetségének ügyvezetője a tulajdonossal együtt.

Európa élmezőnyében a hazai juhtenyésztés

OrientPress
-
  17.10.12 17:07 Belföld 

Folyamatosan gyarapodik a hazai anyajuh állomány, emellett növekszik a termelési kedv is, hiszen évről-évre többen foglalkoznak juhtartással. A kedvező folyamatok a támogatáspolitikának, valamint a birtokpolitikának köszönhetőek – mondta az agrárgazdaságért felelős államtitkár Mezőhegyesen, egy juh bemutató mintatelep átadásán.

Egyre több magyar foglalkozik juhtartással

VG
-
  17.10.12 14:39  

Magyarországon évről évre bővül az anyajuh-állomány, és egyre többen foglalkoznak juhtartással – mondta Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár csütörtökön Mezőhegyesen egy juh bemutató mintatelep átadásán a Földművelésügyi Minisztérium (FM) csütörtöki közleménye szerint.