Ezzel célba talált a nyugdíjasoknál a kormány

Napi
-
  17.10.10 09:42 Gazdaság 

Három hónap alatt 36 darab közérdekű nyugdíjas szövetkezet alakult hazánkban és számuk valószínűleg tovább emelkedik majd – állítja Hantos Zoltán az Opten céginformációs szolgáltató projektmenedzsere.

4 kapcsolódó hír

Ennyit fizet a nyugdíjas szövetkezet

Adó
-
  17.10.10 06:30 Karrier 

Egyre nagyobb az érdeklődés a közérdekű nyugdíjas szövetkezet keretében történő munkavégzés iránt. A kormány most pontosította a szabályozást, és meghatározta a minimális szolgáltatási óradíj összegét.

Népszerű a nyugdíjasoknak kitalált új szövetkezeti forma

HR Portál
-
  17.10.10 10:59 Karrier 

Három hónap alatt 36 darab Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet alakult hazánkban és számuk valószínűleg tovább emelkedik majd - derül ki a lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményből.

Közkedvelt a nyugdíjasoknak kitalált új szövetkezeti forma

VG
-
  17.10.10 10:25 Gazdaság 

Három hónap alatt 36 darab Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet alakult hazánkban és számuk valószínűleg tovább emelkedik majd – derült ki az Opten elemzéséből.

Közérdekű nyugdíjas szövetkezet tagja fizet-e munkaerő-piaci járulékot?

Adózóna
-
  17.10.09 13:24 Gazdaság 

Tisztelt Szakértők! A közérdekű nyugdíjas szövetkezet működésével kapcsolatosan további kérdés merült fel, a kidolgozás során a kollégák között vita alakult ki a 1,5 százalékos munkaerő-piaci járulék levonásával kapcsolatosan. A kollégák egy része szerint mivel a személyesen közreműködő tag nem minősül biztosítottnak ezért nem kell levonni a…