Dróton rángatja a hirdetőket a Facebook

Híradó
-
  17.10.10 18:27 Infotech 

Úgy táncolnak a kis- és középvállalatok, ahogy a Facebook fütyül: tíz leggyakrabban használt marketingeszközükből öt a közösségi oldalhoz köthető.

5 kapcsolódó hír

Facebookon nyomulnak a kkv-k

MMonline
-
  17.10.10 11:29 Gazdaság 

A kis- és középvállalatok tíz leggyakrabban használt marketingeszközéből öt a Facebookhoz köthető. Most először az Instagram is felkerült a listára. Lényegében az történik a hirdetési piacon, amit Mark Zuckerberg akar - derül ki Marketing Commando 1000 fő megkérdezésével készült friss online felméréséből.  

Úgy táncolnak a cégek, ahogy a Facebook fütyül

Médiapiac
-
  17.10.10 08:57 Média 

A kis- és középvállalatok tíz leggyakrabban használt marketingeszközéből öt a Facebookhoz köthető. Most először az Instagram is felkerült a listára. A számok mögé nézve úgy tűnik, hogy a cég dróton rángatja a vállalkozásokat, lényegében az történik a hirdetési piacon, amit Mark Zuckerberg akar - derül ki Marketing Commando 1000 fő…

Dróton rángatja a Facebook a cégeket

24
-
  17.10.10 09:50 Média 

A magyar kis- és középvállalatok tíz leggyakrabban használt marketingeszközéből öt a Facebookhoz köthető, derül ki egy friss kutatásból.

Úgy táncolunk, ahogy Mark Zuckerberg fütyül

Piac és Profit
-
  17.10.10 10:03 Gazdaság 

A kis- és középvállalatok tíz leggyakrabban használt marketingeszközéből öt(!) a Facebookhoz köthető. Most először az Instagram is felkerült a listára. A számok mögé nézve úgy tűnik, hogy a Facebook dróton rángatja a vállalkozásokat, lényegében az történik a hirdetési piacon, amit Mark Zuckerberg akar - derül ki Marketing Commando friss…