Motoros ütközött autóval Bakonygyepesen

Hírpress
-
  17.09.14 08:07 Baleset-bűnügy 

Személyautó és motoros karambolozott egymással Bakonygyepesen, a Fő úton. A műszaki mentést végző ajkai hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket, valamint biztosítják a karambol helyszínét. A motoros a balesetben súlyosan megsérült, a mentők kórházba szállítják.

4 kapcsolódó hír

Kigyulladt egy autó Zalakomárnál

Dél-Zala Press
-
  17.09.13 08:14 Baleset-bűnügy 

Személyautó motortere gyulladt ki Zalakomár külterületén az M7-es autópálya 196-os kilométerénél Budapest irányába. A lángokat a nagykanizsai hivatásos tűzoltók kiérkezéséig sikerült a tulajdonosnak porral oltó készülékkel eloltani, a kiérkező tűzoltók áramtalanították a járművet. A kedden a kora reggeli órákban történt eset során nem…

Motoros és autó karambolozott Kőszegen

Hírpress
-
  17.09.13 14:42 Baleset-bűnügy 

Összeütközött egymással egy motoros és egy személyautó Kőszegen, az Alsó körúton. A műszaki mentést a kőszegi önkormányzati tűzoltók végzik, akik áramtalanítják a járműveket és biztosítják a karambol helyszínét. Egy ember súlyosan megsérült a balesetben, őt a mentők ápolják.

Gépkocsi gyulladt ki Budapesten

Hírpress
-
  17.09.12 13:57 Baleset-bűnügy 

A tűzesetben személyi sérülés nem történt. Kigyulladt egy személygépkocsi Budapesten, a Semsey Andor utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók gyorsan elfojtották a lángokat, így azok nem terjedtek tovább. A tűzesetben személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy faház Vác külterületén

Hírpress
-
  17.09.12 12:56 Baleset-bűnügy 

A tűzesetben egy ember megsérült. Teljes terjedelmében égett egy harminc négyzetméteres faház Vácon, a Hosszú utcában. A váci hivatásos tűzoltók két vízsugárral dolgoznak a helyszínen, ahol a tűz nem terjedt tovább. A ház tulajdonosához mentőt kellett hívni, mert égési sérüléseket szenvedett.