Egy cseh hetilap szerint az EB bizonyos országoknak fizet a határkerítésért

Híradó
-
  17.09.13 20:54 Külföld 

"Hazudik az Európai Bizottság, amikor azt állítja, hogy nem támogatja kerítések építését a tagállamok határain" - állítja a Reflex című cseh társadalompolitikai hetilap internetes oldalán szerdán megjelent írásában Viliam Buchert, a lap kommentátora.

6 kapcsolódó hír

Cseh hetilap: az Európába özönlő migránsok okozta káoszt az Orbán Viktor kormánya által épített kerítés szüntette me…

888
-
  17.09.13 20:48 Külföld 

A Reflex című cseh hetilapban megjelent írásában Viliam Buchert, a lap kommentátora azt írta, hogy az Európai Bizottság hazudik, amikor azt állítja, hogy nem támogatja kerítések építését a tagállamok határain.

Cseh hetilap: hazudik az Európai Bizottság, hogy nem támogatja a kerítések építését

Magyar Idők
-
  17.09.13 20:55 Infotech 

„Hazudik az Európai Bizottság, amikor azt állítja, hogy nem támogatja kerítések építését a tagállamok határain” – állítja a Reflex című cseh társadalompolitikai hetilap internetes oldalán szerdán megjelent írásában Viliam Buchert, a lap kommentátora.

"Orbán egyértelműen újabb nagy győzelemre számíthat "

Sztárklikk
-
  17.09.13 20:53 Belföld 

A népszerű cseh hetilap szerint az Európai Bizottság politikája "néha nehezen érthető, és a maga módján olykor veszélyes is lehet". Emlékeztet: 2015-ben az Európába özönlő migránsok ellenőrizhetetlen hullámai kiváltotta káoszt Orbán Viktor kormányának az a döntése szüntette meg, hogy kerítést állít fel a magyar-szerb határon. "Egészen…

Cseh hetilap: hazudik az EB a kerítések építéséről

Gondola
-
  17.09.13 20:45 Külföld 

"Hazudik az Európai Bizottság, amikor azt állítja, hogy nem támogatja kerítések építését a tagállamok határain" - állítja a Reflex című cseh társadalompolitikai hetilap internetes oldalán szerdán megjelent írásában Viliam Buchert, a lap kommentátora