Kicsi a valószínűsége, hogy extra osztalékot fizessen az OTP

Portfolio
-
  17.08.11 09:22 Pénzügy 

Ma hajnalban tette közzé második negyedéves számait az OTP, 9 órától sajtótájékoztatón beszél Bencsik László, a bank vezérigazgató-helyettese a banknál látható folyamatokról. Az eseményen elhangzott fontosabb gondolatok: Az...

4 kapcsolódó hír

Csúcsot döntött az OTP második negyedéves eredménye

Napi
-
  17.08.11 13:51 Gazdaság 

Az OTP-csoport történetének eddigi legmagasabb - egyszeri tételektől megtisztított - negyedéves eredményét érte el idén az április-júniusi időszakban - idézi az MTI az OTP Bank vezérigazgató-helyettesét az eredményeket ismertető sajtótájékoztatón.

Példátlanul sokat keresett az OTP

Adó
-
  17.08.11 11:38 Gazdaság 

Az OTP-csoport történetének eddigi legmagasabb - egyszeri tételektől megtisztított - negyedéves eredményét érte el idén az április-júniusi időszakban - mondta az OTP Bank vezérigazgató-helyettese a bankcsoport 2017. második negyedéves eredményeit ismertető sajtótájékoztatón.

Történelmi csúcs az OTP második negyedéves eredménye

ProfitLine
-
  17.08.11 15:00 Gazdaság 

Az OTP-csoport történetének eddigi legmagasabb - egyszeri tételektől megtisztított - negyedéves eredményét érte el idén az április-júniusi időszakban - mondta az OTP Bank vezérigazgató-helyettese a bankcsoport 2017. második negyedéves eredményeit ismertető sajtótájékoztatón pénteken Budapesten.

Történelmi siker az OTP-nél

VG
-
  17.08.11 12:02 Pénzügy 

Az OTP-csoport történetének eddigi legmagasabb – egyszeri tételektől megtisztított – negyedéves eredményét érte el idén az április-júniusi időszakban – mondta az OTP Bank vezérigazgató-helyettese a bankcsoport 2017. második negyedéves eredményeit ismertető sajtótájékoztatón pénteken.