Ősztől indul a pótnagyiprogram

Magyar Idők
-
  17.07.25 05:55 Belföld 

Ősztől pótnagymama- és pótunoka-kereső lehetőséget biztosít internetes felületén az Egyszülős Központ, de más szervezetek is keresik a lehetőséget arra, hogy a generációk egymásra találjanak. A jelek szerint erre jelentős a társadalmi igény, de a barátkozás hosszadalmas dolog.

5 kapcsolódó hír

Csonka családok és magányos nagymamák találhatnak egymásra

Híradó
-
  17.07.25 07:38 Belföld 

Pótnagymama- és pótunoka-kereső lehetőséget biztosít ősztől internetes felületén az Egyszülős Központ – írja a Magyar Idők. Más szervezetek is keresik a lehetőséget arra, hogy a generációk egymásra találjanak; a jelek szerint erre jelentős a társadalmi igény, de a barátkozás hosszadalmas dolog.

Pótnagymama program indul ősztől

ATV
-
  17.07.25 08:42 Belföld 

Több szervezet, többek között az Egyszülős Központ is keresi a lehetőséget rá, hogy a generációk egymásra találhassanak: ősztől pótnagymamaprogramot indítanak.

Pótnagyiprogram indul ősztől

Infostart
-
  17.07.25 13:47 Belföld 

Ősztől pótnagymama- és pótunoka-kereső lehetőséget biztosít internetes felületén az Egyszülős Központ, de más szervezetek is keresik a lehetőséget arra, hogy a generációk egymásra találjanak. A jelek szerint erre jelentős a társadalmi igény, de a barátkozás hosszadalmas dolog – írta a Magyar Idők.

Véget érhet a magány: nálunk is pótunoka- és pótnagymama program indul

Faktor
-
  17.07.25 14:55 Belföld 

Ősztől pótnagymama- és pótunoka-kereső programot indítanak.