A kenyér összetétele igen, az ára nem változik

Híradó
-
  17.06.19 15:44 Gazdaság 

Várhatóan nem emelkednek a kenyérárak amiatt, mert megváltozik a felhasznált alapanyagok aránya, így például a teljes kiőrlésű kenyerek és a rozskenyerek összetétele, miközben a fogyasztók jobb ízű termékeket kapnak - közölte Lakatos Tibor, a Magyar Pékszövetség alelnöke az MTI-vel hétfőn.

8 kapcsolódó hír

A teljes kiőrlésű kenyér mostantól tényleg teljes kiőrlésű lesz

ATV
-
  17.06.19 15:47 Belföld 

Várhatóan nem emelkednek a kenyérárak amiatt, mert megváltozik a felhasznált alapanyagok aránya, így például a teljes kiőrlésű kenyerek és a rozskenyerek összetétele, miközben a fogyasztók jobb ízű termékeket kapnak - közölte Lakatos Tibor, a Magyar Pékszövetség alelnöke.

Nagyon megváltozik a kenyér összetétele

24
-
  17.06.19 09:02 Belföld 

Minden megváltozik, ami kenyér, sőt, a friss szabályozás a kenyerek sótartalmának csökkentését is előírja.

Nem drágulnak meg a kenyerek, csak jobb lesz az ízük

MFor
-
  17.06.19 16:07 Gazdaság 

A Pékszövetség igyekszik mindenkit megnyugtatni, aki izgulni kezdett a megváltozó összetételű kenyerek árán.

Mindennapi kenyerünk

Ittlakunk
-
  17.06.19 12:46 Budapest 01. ker 

Csütörtöktől megváltozik a kenyér összetétele a Magyar Élelmiszerkönyv kenyerekre vonatkozó új előírásai végett – tájékoztat az Index.A rozskenyérnek ezentúl magasabb lesz a rozstartalma, a teljes kiőrlésű kenyeret pedig csak akkor lehet így nevezni ha legalább a 60%-a a felhasznált lisztnek teljes kiőrlésű. Hasonló módosítás lesz a graham és…

Pékszövetség: nem drágulnak a kenyerek az összetétel változása miatt

Haon
-
  17.06.19 17:00 Megyei 

közölte Lakatos Tibor, a Magyar Pékszövetség alelnöke az MTI-vel hétfőn.

Változik a kenyér összetétele, mégsem lesz drágább

VG
-
  17.06.19 16:02 Gazdaság 

Várhatóan nem emelkednek a kenyérárak amiatt, mert megváltozik a felhasznált alapanyagok aránya, így például a teljes kiőrlésű kenyerek és a rozskenyerek összetétele, miközben a fogyasztók jobb ízű termékeket kapnak – közölte Lakatos Tibor, a Magyar Pékszövetség alelnöke az MTI-vel hétfőn.

Nagyot változik a kenyér összetétele

Szeretlek Magyarország
-
  17.06.19 07:58 Színes 

A szigorúbb előírások miatt javul a minőség, és a sótartalom is csökken.