Megélénkült a pénzbehajtási kedv

Magyar Idők
-
  17.06.19 07:30 Gazdaság 

A múlt évben félmilliónál is több pénzbehajtást kezdeményeztek a hitelezők adósaik ellen, s az eddigi adatokból arra lehet következtetni, hogy idén is túllépi az ötszázezret az ügyek száma. A tapasztalat szerint legtöbbször az elmaradt rezsidíjak és a kifizetetlen telefonszámlák miatt veszi kezdetét jogi eljárás, de parkolási bírság és bliccelés mi

4 kapcsolódó hír

Érdemes figyelni, mert beindulnak a behajtók

ATV
-
  17.06.19 08:17 Belföld 

A tavalyihoz hasonlóan várhatóan idén is félmilliónál több pénzbehajtást kezdeményeznek a hitelezők adósaik ellen - nyilatkozta a hétfői Magyar Időkben a Magyar Országos Közjegyzői Kamara elnöke.

Nem fizetted be a számlát, büntetést? Egyre biztosabb, hogy behajtják rajtad

Privátbankár
-
  17.06.19 07:43 Gazdaság 

Közműtartozást és parkolási bírságot, bliccelés miatt kiszabott büntetést hajtanak be a leggyakrabban, de a cégek is is egyre több eljárást indítanak - és ennek örülnünk kell.

Százezrek foglalkoznak már itthon pénzbehajtással

Infostart
-
  17.06.19 10:13 Gazdaság 

A múlt évben félmilliónál is több pénzbehajtást kezdeményeztek a hitelezők adósaik ellen, s az idén is túllépi az ötszázezret az ügyek száma. Legtöbbször az elmaradt rezsidíjak és a kifizetetlen telefonszámlák miatt veszi kezdetét jogi eljárás.

Ez jó jel a szakértő szerint: egyre több az adósságbehajtás

Blikk
-
  17.06.19 07:17 Bulvár 

- A tavalyihoz hasonlóan várhatóan idén is félmilliónál több pénzbehajtást kezdeményeznek a hitelezők adósaik ellen - nyilatkozta a hétfői Magyar Időkben a Magyar Országos Közjegyzői Kamara elnöke.