A rendőrség figyelmeztet: kampány indult a gyermekek online molesztálása ellen

Híradó
-
  17.06.19 12:09 Belföld 

Nemzetközi kampány indult a gyermekek online szexuális kizsákmányolása ellen, a magyar rendőrség ennek részeként kampányfilmmel igyekszik felhívni a figyelmet erre a bűncselekménytípusra és próbál segítséget nyújtani ahhoz, hogy a lehető legkevesebben váljanak áldozattá.

5 kapcsolódó hír

Így óvják a gyerekeket a szexuális zsarolóktól

Infostart
-
  17.06.19 13:04 Belföld 

Nemzetközi kampány indult a gyermekek online szexuális kizsákmányolása ellen, a magyar rendőrség ennek részeként kampányfilmmel igyekszik felhívni a figyelmet erre a bűncselekménytípusra és próbál segítséget nyújtani ahhoz, hogy a lehető legkevesebben váljanak áldozattá - mondták az Országos Rendőr-főkapitányság és a Készenléti…

Óvatosan az intim fotókkal!

RTL Klub
-
  17.06.19 18:37 [N/A] 

Intim fotókból zsarolás- nemzetközi kampány indult a fiatalok netes zaklatása ellen. A rendőrség szerint egyre többször fordul elő, hogy csalók először elnyerik a fiatalok bizalmát, majd intim fotókat kérnek, amivel aztán visszaélnek. A szakemberek szerint a vakáció alatt még inkább érdemes odafigyelni, mit csinál szabadidejében a gyerek.

Ezzel a videóval figyelmeztetik a zsaruk a gyerekeket a net veszélyeire

Blikk
-
  17.06.19 18:05 Belföld 

Nemzetközi kampány indult a gyermekek szexuális kizsákmányolása ellen, mi is részt veszünk benne.

Kampány indul a gyerekek online szexuális kizsákmányolása ellen

SG
-
  17.06.19 12:38 Infotech 

A magyar rendőrség ennek részeként kampányfilmmel igyekszik felhívni a figyelmet erre a bűncselekménytípusra és próbál segítséget nyújtani ahhoz, hogy a lehető legkevesebben váljanak áldozattá.

Nemzetközi kampány a gyermekek online szexuális kizsákmányolása ellen

IT café
-
  17.06.20 08:31 Infotech 

Az akció központi eleme egy videó, melyben megtörtént események alapján mutatják be, hogy hogyan zsarolják meg a fiatalokat.