Két új államtitkárt neveztek ki a Miniszterelnökségre

Híradó
-
  17.06.15 16:25 Gazdaság 

A paksi beruházáshoz kapcsolódóan a kapun belüli beruházást, a műszaki területet Aszódi Attila, a vállalkozókkal való kapcsolattartást, az innovációt, a térségfejlesztést Becskeházi Attila felügyeli majd.

6 kapcsolódó hír

Paks 2: Kik fognak jól járni a beruházással?

ATV
-
  17.06.16 05:10 Belföld 

Az ellenzék szerint egyértelműen a kormányhoz közeli nagyvállalkozók, Aszódi Attila államtitkár szerint viszont Mészáros Lőrinc csak egy kiragadott példa, ezrek fognak dolgozni a területen.

Paksi bővítés - Két új államtitkárt neveztek ki

NRGreport
-
  17.06.15 17:24 Gazdaság 

A Miniszterelnökség államtitkárává nevezte ki az államfő Aszódi Attilát és Becskeházi Attila Csabát - jelentették be az Országgyűlés csütörtöki plenáris ülésén.

Aszódi: Paks 2. hazai munkahelyeket is teremt

NRGreport
-
  17.06.15 08:54 Gazdaság 

Több szempontból is fontosnak nevezte Aszódi Attila a Paks II. projektben a magyarországi vállalkozások részvételét. Ez szavai szerint munkahelyeket teremt, illetve tart meg, emellett adóbevételt generál és élénkíti a magyar gazdaságot. 

Aszódi: a paksi bővítés élénkíti a gazdaságot

Energiainfo
-
  17.06.15 09:01 Gazdaság 

Több szempontból is fontosnak nevezte Aszódi Attila a Paks II. projektben a magyarországi vállalkozások részvételét. Ez szavai szerint munkahelyeket teremt, illetve tart meg, emellett adóbevételt generál és élénkíti a magyar gazdaságot. A paksi atomerőmű kapacitásának fenntartásáért felelős államtitkár szerdán az M1 aktuális csatornán este…

Nyilvánvaló volt eddig is, hogy Paksról nem lesz népszavazás - Aszódi

Klubrádió
-
  17.06.14 18:42 Belföld 

Indokoltnak tartja a paksi atomerő kapacitásának fenntartásáért felelős államtitkár, hogy Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin időként áttekinti a projekt állását. Aszódi Attila Megbeszéljük című műsorukban ugyanakkor megjegyezte, döntési feladatuk nincsen. A hitelkereti konstrukcióban sincsen változás, továbbra is marad a 80-20%-os orosz -…